Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic vas provalio, lazete i petljate. sram vas bilo
Hoce li biti penzija i plata uhljebima na drzavnim jaslama sljedeci mjesec?
Samo se Allahu moliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@GlasNaroda22 Mislim da ce ce se poljuljati sistem uskoro, na nacin da ce Novalicu biti zabranjeno da dolazi u neke BH gradove.Nema te sluzbe, tog policijskog aparata koji moze sprijeciti organizovanu rulju da trazi svoju pravdu na ulicama.Sistem im ne omogucava trenutno nista vise od puke borbe za prezivljavanje(ako nekima i to).Stekaj pare BOTU, dolazimo i po tebe!
Ovo se namjerno radi, pred izbore, laziraju broj umrlih, samo da sto manje naroda izadje na izbore.Znaju da ce uz veliku izlasanost SDA biti pometena.
Gdje si mangupe? Što ne organizuješ to čime prijetiš? Je li šef Dino još nije dobio direktive mentora?
Zahvalimo Kriznom stabu jwt nista nije uradio na sprijecavanju sirenja zaraze.
Za one sto ne vjeruju u koronu, neka odu u covid ambulantu pa vide stanje pacijenata
Sve ide na to da do izbora imamo 5000 zarazenih dnevno pa da bagra ukine izbore i nekim cudom ostane na vlasti pa makar i koji mjesec.
Ovo je rezultat potpune nekopetentnosti svih nivoa vlasti u cijeloj BiH, narod ce sada zivotima placati katastrofalne politicke odluke i sve promasaje prijasnjih glasanja... podobni su na vlasti vec 20 g. i sada kada treba nema sposobne osobe da uvede red... Ovaj broj ce jos rasti btw.
...nije strašno, jer DANAS Ministarstvo za obrazovanje, mlade (...) KS dostavlja informaciju, da se nastava realizuje kao i do sada: https://mon.ks.gov.ba/aktuelno/novosti/informacija-o-organizaciji-i-realizaciji-odgojno-obrazovnog-rada-u-osnovnim-i
Pitajte stranke znaju li koliko ima koja stranka sa liste za izbore bolesnih od korone. Koliko sam skontao ovi iz SDA masovno obolili.
U 2 dana 101 osoba umrla, strasno
5000 zarazenih i odgodjeni izbori, ajd Sebija jos malo i mozes ti to..
kome više laži prodajete, u naslovu 57 umrlih ,a u tekstu 54
Tuga ..poo dobrimaa udaraa neceee manijake demone i budaleee..samo po sirotinii
Na izborima mrtvi glasaju sad još i mrtvi zaraženi Covidom-19 prema statistikama Civilne zaštite.
POD HITNO UVESTI POTPUNI LOCKDOWN!
Haj možel' neka vijest ko ja me čudi?
Danas mi je sinulo: koji gubitak zivota je citanje kliksa, pusanje na kliksu, zivot na balkanu i zivot za druge, brig o tome ko ce sta misliti. Zaboli me za svim i svakim. Ko vas svih je.be
Iskreno saucesce porodicama preminulih! Može li neko odgovoriti, da li se broj prijavljenih smrtnih ishoda odnosi na pacijente koji su oboljeli od COVID-19 i preminuli ili je to ukupan broj svih prijavljenih smrtnih ishoda bez obzira na to koji je razlog smrtnog ishoda???
@bosnae1189 Odnosi se na sve pacijente koji su zarazeni Covidom. Manji broj ljudi umire samo od korone, veci dio ima dijabes, rak ili su pretili, ili jednostavno stari sa hrpom drugih vecih i manjih bolesti. Eto, ako ti je tako lakse razmisljati nema korone...
@didjeridu svaki doktor ce ti reci, nema zdravih, ima samo nepregledanih