Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJDE DA BAR NEKO PAMETNO RADI
ebi ga, ovo je stranka sa obrazovanim i pametnim kadrom. samo ih zeza to sto su mali i nemocni
Bravo naša stranka, ovo je demokratija!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pravi potez.Dok jalovi preostali dio opozicije glumi zastitnika radnika
Tako se to radi...nema to nikakav uticaj na ove ublehase koji su odlucili da svoje sprovedu po svaku cijenu, ali to je ispravan i konkretan potez. Svaka čast!
ovo je samo mazanje ociju da se sad robovi u privatnim firmama mogu radovati sto ce i ovi jadovi u drzavnim imati ista NEPRAVA kao i oni, osnovni problem je preko pola miliona nezaposlenih u bih, a kad se on rijesi treba teziti ka tome da privatnici svojim radnicima daju iste beneficije koje imaju i zaposleni u drzavnim ustanovama, a onda slejdeci korak pravit proteste da SVI imaju jos bolje uvjete.
kod nas je opozicija po automatizmu protiv, a nikad da ponudi nesto konstruktivno. Ovo je pohvalno od nase stranke. Fali nam principa u politici. Kod nas se ne zna ni ko zastupa koju ideologiju, samo ratuju jedni izmedju drugih na racun naroda
svaki korak naprijed je ili puka slucajnost ili pod prisilom EU
Svaka cast!
e moj Željko i tvoj DF... svaka čast Našoj stranci. Tako se to radi u parlamentu, a ne dižu ljudi po ulicama.
i bagro jesu li usvojili ista od amandmana...NISU...BRAVO BAGRO BRAVO...
usvojeni su amandmani NAse strake ..samo info
Jedina dobra stranka u cirkusu od parlamenta, imaju moj glas na iducim izborima.
Sjetio se i ovaj nesto. Ali steta sto mu je mali uticaj. Nije osvojio ni 1% glasova.
_"Dok svi predstavnici opozicije govore u negativnom kontesktu o novom zakonu o radu, predsjedništvo Naše stranke je svoje zamjerke na Prijedlog Zakona o radu formulisalo u 10 amandmana." Tako se to radi. Civilizovano. Divljanjem se ništa neće dobiti. Divljanje nije put.
Vidi se šta su urbani intelektualci, nisu kupovali diplome po Orašju, Brčkom, Mostaru...
Prepoznao sam kvalitet u vama bio i glas sam vama dao vidio sam da znas sta prcias bez obzira sto si srbin...imas muda da se suprostavljas SDA i ostalim nacionalnim strankma svaka cast imas svoju politiku to ti je plus zato ste i dobili glas od mene..samo naprijed..
Zao mi je sto nisu dobili podrsku na izborima kakvu su i zasluzili...ovako se svi moramo gusiti u jadu i beznadju do sljedecih izbora. Ako i tada dodjemo pameti.
Svaka čast gosp. Kojoviću. Mudro i racionalno...
Ma bra'o Pedja. Svaka ti cast
Pametni ljudi, fini...razmisljaju razumno...nikad nece napraviti iskorak na politickoj sceni, zbog medjeda u glasackom tijelu. nazalost
Kod nas treba koristiti drugu strategiju za dobrobit medvjeđeg drušva. Pričat pizdarije, ložit narod na nemoguće stvari, ukidat, prijetit, ponašat se čobanski . Kad narod to prihvati i glasa, onda se transformisat u pametne ljude i u jednom mandatu uraditi sve ono što treba. A ovo kako će pametni i dobri za-jeb.bat ove prekaljene šupke na vlasti, neće nikad.