Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propalo sve u ovoj drzavi, razlog da sjede sirovine na funkcijama koji ne vide nista okolo sebe, samo meni daj pare. Bljak
Podrska momci, cuvajte nam vode
Ribari ? koji? volio bih ga vidjeti koji nije u krivolovu, ili na mreze ili tijekom mrijesta da ne ribari. Treba prvo njih goniti krivicno pa o da dalje.
Rušdija iz Pozorista prešo na branu.
Sutra su protesti ljekara u Sarajevu u 12h........
Ah meraka ljeti kad je puno jezero pa gliserom se provozati od Konjicke cuprije do Marine pecine!
@mozebitbude jos svratis na civelj bude i nudisticka kupka u popodnevnim casovima
Piši propalo Tuzilastvo Sudstvo u Mostaru je privatiziano, znam iz licnog iskustva! Sve je to korumpirano. Bit ce dobro da vama ne presude da ste ubice riba
Ako nema ribe onda nema ni ribara i samim tim nema ni turizma na mrtvoj rijeci i zarade od nje.
Ribari ga tuže koji pecaju ribu strujnim šokovima i mrežama! Ko o čemu ribari o poštenju !
@Burbon ne lupaj gluposti.To niko ne radi.Tu laž si izrekao samo da skreneš pažnju na svoj post.
@Burbon te laži zadrži za vijest na Dunavu kada objave da im je riblji fond ugrožen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo po zakonu, bravo momci 👏👏
@aLiG Ima i drugih zakona većih prioriteta jaro. Nije samo jedan zakon važeći. poribiti se mora ali to koliko znam EP i radi redovno. Znači Zakon kaže poribi ili plati a očigledno poribiti nekome ne odgovara.