Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej Brcak, prvo pazi na pravopisne greske i mislim da se jako varas kad kazes da je licno poznajes! Da je poznajes znao bi da ne studira u Americi...Da je ukrao 2,oo oo oo KM ne bi joj kupio POLA koji kosta duplo manje nego sto si ti naveo, nego bi joj kupio Q7. Prije nego sto nesto izneses u javnost o njihovom privatnom zivotu raspitaj se i tacne informacije iznosi!
njemu stvarno ne treba zamjerit covjeku trebaju pare.Nesta valja prebacit za cerkicu nesta za stranku a bogami ni sjedaljke kod dzimija nisu dzabe.Komsija samo se ti hapi kase.milion gore dole niko nece skontat
NEKA BRCAK KAJ SE LJUTIS NEKA MALA VOZA AUTO , DA JE NEKA MAKINA PA HAJD SLAB JE TO AUTO
a jest lijep... a i pametan...
ovaj covjek je ukro oko 2,oo oo oo km iz budzeta brckog dist, svojoj cerci jasmini koju licno poznajem kupio joj je novog pola vrjednosti 26,000 km kad dodze iz amerike da ima da se kurci po brckom a nju je poslo u ameriku u skolu posto bosne nema skola,
andaluz, uvalim ti ga u guz. nacio-sovinizam ti iz klempavih usiju viri.Mrs iz Bosne stoko seljacka!
Ako bi se status Brcko mijenjao kroz ilegalni dejtonski Ustav, isti bi bio ratifikovan, sto znaci da bi same zrtve genocida i progona iz podrucja tzv RS legalizovale i tu genocidnu tvorevinu i prihvatile kao moralan cin nacin kako je ona nastala. Ljudi koji nagovaraju zrtve genocida na ovaj postupak su milion puta veci zlocinci od Hitlera, karadzica, Mladica, jer taj nagovor ih vodi kao trajnom ukidanju njihovih zahtjev a za pravdom. bez ikakve sumnje, aktuelni lazni bosnjacki lideri, Tihic, Izetbegovic, Silajdzic i Lagumdzaja su zbog takve podmukle zlocinacke politike najveci zlocinci u historiji covjecanstva.