Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest mu fina ova dekoracija na nosu
ko da se kombinirkama useknjivao
Skupljali europsko staro zeljezo ! Sve u topionicu, osnovati potpuno novu firmu, primiti samo potrebne, kupiti niskopodne (POTPUNO NOVE) tramvaje, kompletno promijeniti pruzni sistem, uvesti digitalizaciju, napraviti nove stanice, novu prugu koja ce biti ugradjena u beton, ploce ili u zemlji iznad trava, ukratko, napraviti ovo: http://oi66.tinypic.com/2zizby8.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
taj tramvaj je jedino dobar ako se preuredi u neki kafic i postavi na obalu kakvog jezerca ili rjecice.. ili ako ga zakopas u zemlju pa onda u njemu pocnes proizvodnju sampinjona..
Pinokio izgleda zeli reci da ce se putem osnivanja novog grasa stari zajedno sa dugovima zaboraviti, pojest vuk magarca. Pocece raditi novi gras koji ce se mozda zvati Konyagras ... i nastavit gdje su stali sa manje-vise istim uposlenicima.
@Shapat Elmedin Konyakovic
vlada kantona nije zainteresirana za kupvinu tramvaja, ali za kupovinu služebih auta jeste
trebaju ih tebi dati da ih vozaš po soukbunaru i debelom brdu, p...lizac
Lopta je okrugla, u sportu nekada zaista posluži i sreća. Sportisti su često puta preoptimistični i uvijek imaju neke čudne ideje kako "dobiti utakmicu". Kada izgube ili stvar ne dovedu do kraja, onda se vade stotinama bizarnih razloga. Niskim "sporskim" udarcem ste nedavno podigli cijene Toplana. Nema površnosti u vođenju firmi i politike, za opravak GRASA treba RAD i ogromno odricanje.
Ta nije pubertetska bubuljica. Herpes.
@Oskarovac Pinokio :))
da ste ponudili limuzine, otisle bi ko halva... sta's sta "trajvanom" - samo u zeljezo (ne isplati se, nema puno bakra) :P
Ima Konaković tajni plan za Gras...Biće i tu hajra, samo sada ovako onako da se na vrijeme ne dosjetimo, dok ne raskrčmare
Opalilo ga sunce, planina ili more..
Ma jok žena.
Jest lik smijesan pojavom..a djeluje prljav..
Kupi ba dino....pa na poljine metni u bashcu. 😂
Prošlo je vrjeme tramvaja. Ko Audijom, ko pješke.
Ja ne kontam jednu stvar: u tom GRASU-u ima najmanje nekoliko stotina prekobrojnih radnika. Pa zar ti lezihljebovici i paraziti koji po cijeli bogovetni dan ne rade nista, osim sto strajkuju i razmisljaju kako ce strajkovati, nisu u stanju uzeti one šprice pa oprati one trolejbuse i tramvaje? Trolejbusi i autobusi su posebno prljavi, toliko prljavi da bi po Zakonu o bezbijednosti saobracaja trebali biti iskljuceni i zabranjeno im prometovanje. Pogledajte samo Centrotransova vozila, kao nova!
Eee drug moj.. nema vecih krmaca od ovih na budzetu.. ja gledam ovdje...to izlazi sa posla kad hoce.. ide po restoranima.. samo kradu bogu dane..
TEBI JE U INTERESU DA SE UGASI GRAS DA NAPRAVIŠ NOVU FIRMU DA BI UHLJEBIO JOŠ SDA KADRA SMETLJARU JEDAN!!
ja nemogu da vjerujem do cega dovedose gras... i da svi samo ovo posmatraju a svi nas ce ovo da se tice kada vam centro naplati kilometar 1km bice skuplji od taxija jer centro i slicni njima dovode nase firme u pitanje da bi uzeli monopol naravno sada je bolji isplativi redovni a kada gras sahrane bice svima po usima...nevjerovatno ali istinito
danas ulazi stecajni upravnik a da li ce izaci ziv pitanje je
Hoće, dok odradi po nalogu