Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je SDA namjerno uradila jer su izgubili izbore u Sarajevu !!!
Naravno ova komisija ne odlucuje nigdje o ovim stvarima samo u Sarajevu e pa bagro direktno protiv naroda radite !!!
i onda ce SDOOOO glasaci misliti kako ova vlast ne valja pa ce glasasti za one papke opet da ih kradu i nista ne rade.... bravo... ono malo naroda sto je dizao IQ prosjek jje odselio vani....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko se sjecam kad je ova komisija dala misljenje za Hastahanu da nema gradnje najbolja je bila.O cemu ovi
Nacionalna retorika, predizborna kampanja. Prljavo i ništa dobro. Namjesto da se javnost uključi u procjeni i da svi daju svoj glas što je to što pravedari, oci Sarajeva, namišljaju.
Daj ba Dino, kad si došao na vlast ja mislio da si Batman, a sad te ovi problemcici zaustavili...
nas dino preposteni, britka sablja on samo javno i transparentno sto bi rekli
SDA gubi izbore, a ovo je samo razlog više.
Kapidzic, jebiga kocka ga uzela pod svoje..
Vala mi se i Konakovic gadi, nikakva razlika SDA i on, ako nije i gori
Dino otkrio ameriku.
Ovo je tako porazavajuce,da je to strasno!Bakire,pitaju li tebe,moze li se sta raditi u Banjaluci i Mostaru,skote prodani!
Kako sad to,pa zar ti nisi na njihovoj strani i da te oni gotive?
Zamisli da SDA odlucuje u centru BL sta ce biti eto toliko
Konakoviću vrati se u Olovo, dok nisi došao moje Sarajevo je bilo puno bolje mjesto za život!!! Ti i slični tebi kroje sudbinu građana ovog grada, a da bude još gore otišao si na hadž i radiš za lični interes. Kako te nije stid i strah Allaha dž.š.
A Izetbegovići, Bicakcici, Brankovići, Delamustafici, Bunje, Šaja i co, oni su olicenje ljepote Sarajeva, sta li.
Ma isti ste vi svi, svi istu sisu sisate!
Casni precasni posteni preposteni genijalni i pregenijalni NIP i DINOKIJO tetkica koji se samo svada po FB i TWITERU... hehehehehehehehehehheehheheheh
Ko je ono bio direktor za izgradnju Sarajeva bas u ono vrijeme kad su procvala moderna naselja na Stupu, Nedzaricima, Ilidzi, Rajlovcu?