Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ce ti biti lakse provjeriti je l bilo zaposljavanja po konkursu.
@SuaveAcecino1 o je nama nasa borba dala... Nadam se da cemo sljedeci put biti pametniji i da se borimo protiv ovakvih stvari a ne zbog mitova i grunta.
@SuaveAcecino1 ključno je pitanje kako da te ''proceduralno'' slome..da ispadne da si duduk jer nisi poslao neki papir, da nisi sposoban za posao..Kad ti ne mogu nać ništa, onda ti na tom razgovoru kažu da ti nisi za toga. Direktor te odvuče u strane i saopćava ti da njegov rođak tu već radi dva mjeseca..pa eto znaš...razumi me.. razumi me
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JEBWM TI SVU FAMILIJU ZA GRIJANJE MAGARAC JEDAN....150 KMZIMI PLACAMO A DANAS HLADNI CIJELI DAN. SATRO SE SJETILI SAD PRIJE ZIME DA SE LJETI JEFTINIJE PLACA..STO SE NISTE SJETILI U APRILU????? MAMU TI KARAM U TAJ BEN..TREBA TE ZAKLATI KO KURBAN!
usput pitaj bracu gumenu glavu jel bilo zaposljavanja....POLA FK VRBANJUSE RADI U VODOVODU.... KO SE NAMA PITA U KANTONU CCCCC PROPALI KOSARKAS
mislis svaka čast u svemu sam uz tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidi zasto nam zavrcu vodu svako vece a racun se povecao za 10KM, to ti vidi pa onda ostalo.
sve po zakonu...svaka cast SDA na istrajnosti i mogucnosti da manipulise stokom ovako dobro.
znamo da živimo u govnima, i ovom gradu koji nije zaslužio ove debile, i mnogo je gore nego sto je ustvari predstavljeno, ljudi zaista nisu upoznati sa pravim stanjem u ovoj propaloj državi. Ne postoji neko ko je uposlen u državnom aparatu a da nije korumpiran to neka svima bude jasno. sve šatro gospoda, takvih bijednika negdje na svijetu nema
Odvratni ,ogavni, poltron, ulizica, licemjer ,ublehaš ,kokošar ...ne znam kako se sam sebi ne gadiš dušo sitna lažljiva i prodana .Jadan si i patetičan !!!
Pa mlađahnog direktora preko noci postavio Konaković koji vlada u svim preduzećima a mali vraća tako što zapošljava Konakovićve, Zvizdićeve, Amirove..i tako. Koje naive od njega tražiti da to provjeri!
Otišlo u penziju 66 a bilo viška 200 ljudi.Ti dao saglasnost za 22. Logicno?
Konakoviću provjeri jeli ministar Mujo Fišo prvi mjesec u tvom mandatu zapolio svoju ženu u KJKP Rad.Žena nikad nije radila .Nikad veci lopovi nisu bili u kantonu.Prvi si obecao da se niko nesmije zaposliti u komunalno preduzece bez tvoje saglasnosti .
Popravite odlazak ciste vode bezpotreban , pustite ljude da rade primjera radi na Kobilijoj glavi Stara cesta bb!
Mozda i tu Treba sposobni Faruk Caluk da nije smijesno bilo bi za plakati!
Isto kao da je izjavio, provjeriti ćemo da li je dnevnik 2 na FTV bio u 19.30
Pa i kada se zaposljava po konkursu , direktor ce zaposliti nakon intervjua koga hoce. Kakva je razlika???
braco gumena glava
haj ziv bio pretresi to smetljarsko preduzece, da imamo vode iza 24:00 :)
Ovaj Dino je prava bena . Nije zbog bena , već izjava..😂😂😂😂
Hahahahahaha sto me nasmija, pa jesi li ti normalan, sto samo jedno produzece sta je sa ostalim, sve mrtva stela i za pare, nelupaj ziv bio znas to i sam samo se lud pravis....