Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bježi ba kifla smiju ti se ljudi
O Titoooo dragi sta nam Dino radi
Mozes u ginisovu knjigu rekorda da si kao NASTAVNIK FIZICKOG sjeo na poziciju ministra vanjskih poslova.
kako god okrenes sda botovi ga pljuju jer ih jr on srusio,kme kme kme
Ovaj lik gura samo svoje, kakva država, kakav patriotizam, samo goli lični interes
Imaš pozdrav od TITE
Zasto nije bitan put Covicu i Dodiku za clanstvo u EU , oni samo kroz vasu pricu crpe sve blagodati drzave BiH a vi im to omogucavate tek tako ?
Da je neko dovoljno zlurad zelio da mu napakosti i srusi rejting stranke pa da su se udruzili i kurta i murta i ini i neznani ne bi mu mogli nanjet nikaku stetu ali avaj niko ti ne moze bit dusman no doli sam sebi i gle cuda tako mu dobro ide u sopstvenom samounistenju da je to za medalje a najgore od svega toga jeste sto on hudi nije ni svjestan da to sam sebi radi , kada bude svjestan toga 2026 g bit ce kasno da se ispravi nepopravljiva steta , sam skocio sam se ubio kaze jedna poslovica
Lik s najkracom karijerom recikliranog krim politicara
Narkonaković otvara novu trasu za transport "brašna": Ploče - Grude - Konjic - Sarajevo - Doboj - Gradiška. Tu preuzima Plenki i sprovodi do Ursule - Gospođe Genocid.
čime li ga je čović zaduzio kad jedva ceka da mu da dio drzave a Bošnjake da palestenizira.. svi znamo da nikad necemo uci u eu, ko jos vjeruje u izgovore ovog lazova i izdajice?
U srcu Evrope Palestina i ubijanje? Niko to dozvolit nece. Popij apaurin lmao ulazimo u EU uskoro xD nigger
Dino, mi vidimo samo da se intenziviraju priče o promociji ratnih zločinaca, o raznoraznim prijetnjama, Stvarno te molimo da se spustiš na zemlju i realno pogledaš ono što svi vide. Nemoj bogati nas ubjeđivati u bilo šta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)