Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes obiljezio, skromno u krugu prijatelja, murija dopratila, ispratila... bas onako drzavnicki
vazda naki kriticari sto ne smiju iz misije rupe izaci. kakogod otisao je, bio je, rizikovao je. svaka cast. nije poenta bila da izazove medjunacionalni incident i rat nego da ode i da pokaze da se moze tim povodom doci i u banja luku jer je i to BiH.
obiljezili...a zamalo ih nisu isprebijali k'o volove.
Zaboravljaju Konaković i Forto da su oni državni ministri, a Nikšić federalni premijer i da skriveni u podrumu, okruženi brojnim obezbjeđenjem ponižavaju i sebe i funkcije koje obavljaju. Ponižavaju državu Bosnu i Hercegovinu i sve njene patriote.
Ponizili su oni državu kad su spasili Dodika od kredita da građani Federacije ispaštaju zbog laktaškog vepra. Ovo danas je samo igrokaz.
cuk skriveni u podrumu ljudi otisli po sred Banja Luke, đe vam je Bake danas, na Poljinama?
Ti si Konjakoviću osramotio i ponizio BiH dajući sve poluge vlasti Dodiku i Čoviću sad pričaj priče ..
9.januar kazu obiljezava se ispred scca
Srbin sam, rođen u Sarajevu i ostao u ratu.Otac mi je pravi srbijanac, ali mi se gade ovi Dodikovi divljaci i primitivci. Možda sam veći srbin, jer srpstvo nije u tome da se mrzi, da se ubija, ovi su bruka srpska, diči se dobrotom, ljudskošću srbine, a ne divljaštvom i mržnjom, budaletine neprosvijećene.Srbin je Srđan Aleksić, to je junak koji brani prijatelja i pravdu. Nemojte da lajete u ime svih nas srba, jer osuđujemo to primitivno divljanje
Srbin sam, rođen u Sarajevu i ostao u ratu.Otac ni je pravi srbijanac, ali mi se gade ovi Dodikovi divljaci i primitivci. Možda, sam vi srbin, jer srpstvo nije u tome da se mrzi, da se ubija, ovi su bruka srpska, diči se, dobrotom, kjudskošću srbin, a ne divljaštvom i mržnjom budaletine neprosvijećene.Srbin je Srđan Aleksić, to je junak koji brani prijatelja i pravdu. Nemojte da lajete u ime svih nas srba, jer osuđujemo to primitivno divljanje
Kolut naprijed, i kolut nazad!
hahahhaha kakvi cirkusanti
opet ćeš mu pomoći i pare dati
sto jes jes, obiljezeno, skromno, al obiljezeno, sad ce dodo da uzvrati 9 januar u sred sarajeva na Marin dvoru
Jesi i proslavio sakriveni u jednoj sobici…
Poslije slasnih čvaraka kod Dodija u Bakincima, 2 Srbina i jedan Hrvat (Dritko) se vraćaju u SA sa novim zadacima "kako isporučiti preostale institucije dvojcu "D+Č".
Bakir ne smije iz Sarajeva izaci a kamo li da dođe u Banja Luku, BRAVO ZA TROJKU i Banja Luka je BiH! ⚜️
Bake nije dao Dodiku 40 miliona
Aferim!! Da je glavonji dodi neko u sarajevo ovako priredio on bi skandal napravio!!
Pa pjevao je i Dodik sa muzikom u presjedništvu u centru Sarajeva Nešić die 3 pasta ispred parlamenta. Ja se samo pitam šta vi svi želite da postignete tjerajući inate jedni drugima? Samo da vas podsjetim da je ovo 2023 godina. Pratili iko šta se dešava u civilizacijama a šta kod nas?
svaka cast Dino. SDAovci bi se nazor smijali i da si licno dodiku samar opalio na sred banja luke. neka neko od tih miseva ode u BL i javno kaze evo ja sam dosao povodom dana BiH kad su hrabri toliko....
Konjakovicu razvuci sebi usi da se bolje pokrijes ahahahahaha