Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda Konakovic i Kristic imaju rjesenje.
imaju al neustavno ko njihova rotacija u ks
ili Kristina Ljevak 🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Niko o tebi više ne govori a to je ta mora za političara - da postane anonimus ...
ostat ce hadžija upamcen po duginim bojama
POZIVAMO Tuzilastvo da pocnu ODMAH i bez odlaganja raditi na predmetu koji im je dostavljen u nadleznost i HITNO UHAPSE aktera kradje sluzbenog pecata i zloupotrebe polozaja i ovlastenja,kao i sprecavanje sluzbene osobe u vrsenju zakonske sluzbene radnje, jer je kradjom Pecata Dino Konakovic onemogucio normalan rad institucija Kantona, gdje je ugrozeno izvrsavanja budzeta i prava gradjana na socijalu zastitu i boracke prinadleznosti, kao i isplata placa radnicima u institucijama Kantona,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Olahnite malo SDA grosezupci! Spremajte se za Okobar, pametnije vam je. Ove spodobe iz prvog saga SDA u SKS će tek pljuvati krv za sve krađe i pljačke koje su napravili u zadnjih 20 godina. Nemožete sve sakriri. Zar ne?
ma nema pomoći ovoj državi sve dok ima - ne ovakvu vlast već ovakav narod. nismo bolje ni zaslužili. puštamo da nam rade šta hoće pa kad ne cijenimo sebe zašto bi nas cijenili oni na vlasti. Na račun nas tako dobro i žive i mogu provodit što provode. glupi narode.
Niko više ne govori o 300 mjera ...
Idi se liječi, propalico.
Hvala dragom Bogu.Allahu pa Jaganjci nisu utihnuli.
POZIVAM Tuzilastvo da pored Dine Konakovica i Danije Kristic ODMAH UHAPSE i Lejlu Brcic, bivsu ministricu Pravde, jer je javno u vise navrata svjesno i sa umisljajem LAGALA I OBMANJIVALA javnost da je sve bilo u skladu sa Ustavom, Zakonom i Poslovnikom o radu Skupatine KS, sto sada vidimo da nije istina, to je Ustavni sud FBiH potvrdio, a ona je sa umisljajem lagla gradjane i javnost, iako se zaklela prilikom preuzimanja duznosti da ce govoriti istinu i samo istinu.
Svaka čast Dino. Sve je istina što si rekao. Imaš moj glas na izborima.
Najveci ublehas BH politike
Istina je surova...
Kako ovu trojku SDA, SBB i DF boli istina, halo, niko vam nije kriv sto vam stranke vode prodane duše,sto ih savjetuju dupelizala i sto im je kadar pretežno sa cevljanovicke koride uz obaveznih dva razreda osnovne škole! Dino puna podrška, cijeni se hrabrost, a to će se vidjeti u oktobru
Svaki kriminal je haram osim ako ga cini SDA clan i uposlenik. tad postaje halal. jel tako sda komentatori ?
Konakovicu, "Hadzijo" - de ti nama reci konkretno sta Sarajevo Kanton i BiH mogu uciniti da se narod zastiti od korona virusa?! Prestanite nam vise prosipati te politicke price, hocemo da unaprijedimo zdravstvo, a krenite od toga tako sto cete sebi politicarima smanjti plate i vasim drzavnim uhljebima, a razliku u ustedi usmjeriti ka zdravstvu!!!! PODHITNO!
A kad je to bilo da se moglo djelovati i uraditi ijedan konkretan potez, bez zajedničkog djelovanja?Šta pričaš,šta spinuješ?Samo,razlika je u tome što je sad "izganjan" potpis,kad je potpis trebao,da se ide dalje u reforme i u slučaju da bude blokada,znat će se i krivci!Pa bujrum.A ti"jeftine poene" skupljaj pričajući gluposti!Ovakvim načinom"tvrdiš"da nemaš pojma o političkom uređenju BiH,po daytonu.Znamo da znaš već pokušavaš,pa makar i lažima da poentiraš!
Dino opozicija
Samo si jos i ti na svu ovu muku trebo....