Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ga je slusao na HRT-u, mogao je vidjeti kako je daleko najjaci u retorickom smislu, pomeo je svu trojicu u studiju.
slazem se
Gledao sam emisiju i bas je tako bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ti ćeš pobijediti SDA...e moj jado jadni,izvan Sarajeva nećeš dobiti ni 1%
Sve dok ima došlja u Sarajevu poput tebe i ostalih SDA se ne brine...
Ma sta te briga samo napadaj, kao sto si napadao i Kanton pa kad smo ti dali povjerenje ti se pogubio. Malo mačku teleća glava
Smeće SDA-ovsko je 30 godina u koaliciji sa HDZ-om a sada optužuje nekog da je na strani HDZ-a??? Šta ološ sebi dopušta, ne mogu da vjerujem da neko puši ovu njihovu priču!
sda-nip-sbb apsolutno nikakve razlike nema, jedna stranka tri predsjednika.
On samo kritikuje, bez ijedne inicijative ili prijedloga. Daj predloži makar jednom, medjedeee
Smradu jedan, digli ste cijenu grijanja dva puta u tri mjeseca (ukupno 30%) i to sada kada više grijanja nema, a samim tim nema ni potrošnje plina. Kada je federalni nivo htio dići cijenu struje koja je najmanja u Evropi nametnuli ste ti i Žuljević amandmane kojim ste derogirali zakon donesen u skladu sa EU direktivama. Veliki si licemjer...
Košarkaš, Klošar
Lijepa moja SDA, samo toliko od mene.
Ako opet prevariš ovaj glupi narod i trebaš da vladaš.
A Ti Dino haj kolut nazad kolut naprijed ..Ti blage veze nemas od Ekonomije ..Što nisi ti i tvoji ortaci u Ks. zbog ove recesije sebi smanjili plate . Ti i Smrad forto imate preko 10.000 km od pausala i dnevnica a pričate kako narod nema ..A idete po Francuskoj na skijanje i odmor . Sram vas bilo.
Cim ga prozivaju SDA botombreketi znaci da koliko toliko radi posao dobro .Znate li vi koji je naboj u sda taborima da isti agituju talibane da se u predizbornoj kampanji fokusiraju na NIP , idu dotle da su spremni i na fight sdaovski zabrađeni musketiri
Moj Dino svi ste isti ,samo po obicnom covjeku,evo recimo pricas protiv vlade federacije,uredu,stoji ali kako si ti na k. Sarajevo podigo si prvi sjecam se centralno grijanje cijenu i od tada ne pokusavas nista da bi ljudi vidjeli hajra da to subvencionises,da svi imaju koristi koliko toliko,a tolike pare u kantonu zato djela drug nista suplja.
Od Konakovića više znam. Čak i u sportu bi ga uzeo lagano. Al retoriku ima za 10. Pitanje je samo kakvi kadrovi ga okružuju. Kako prihvata, sugestije. Da li je namčor, najpametniji il mudar da sasluša. Štaž je staž.
A šta ti radiš i tvoji gejevi iz koalicije, u stau te je3em?
Ok kifla a sta je sa vasim nacelnicima koji su digli harach u KS?
DINOKIO PINOKIO GAVRILO