Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja to Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ima ponosno i drago. Safvet-beg Bašagić "Pjesma Bošnjaku" 1891
Dodik je ljudsko smeće, ali nisu puno bolji ni SDA uhljupi, koji se vec 25 god.otimaju za fotelje,humanitarne pomoći,donaciije , Lokacije ,nepovratne kredite, i evo došla faktura da se plati ?
Dino slino ti bi nama pamet solio, a s ačetnicima se udružio. Svastika ti za vlašinu udata. O čemu ba ti pričaš? Nam ašuplje ne treba.
Nije, nego ga treba kolektivno tuziti Europskom sudu!
Dok se vi igrate kriza, redovi pred njemačkom i slovenačkom ambasadom su sve veci...
Jedini pravi odgovor Srbima jeste uvažavanje izborne volje hrvatskog naroda i ravnopravnost Hrvata u Federaciji. Samo federacija u kojoj Hrvati imaju punu ravnopravnost se može suprotstaviti srpskim težnjama za secesijom. Bojim se da je ta prilika prokockana iako nikad nije kasno
@AlanShore Koji Hrvati i Srbi u BiH?Sve su to Bosanci : katolici i pravoslavni! Nadjite jedan historijski dokument o hrvatskom ili srpskom podrijetlu bh kriscana i citirajte ga!!!!!
Drži se ti kantona i lokalne politike. Nije ovo nivo za tebe.
Adzija ti u kuci ne mozes voditi glavnu rijec.
E,čuj...
nema veze odmah ljiljane vratiti, armiju BIH pa opet ko ce koga mamu vam djikansku
Gdje onaj magarac covke, zahuktava se i usro se jadan. Zabio se u misju rupu. Najvece pi.kice su UZP eovci
Dino slino,u Nato moze samo 51% BiH,a ostatak ce sa otadzbinom Srbijom i sestrom Rusijom,barem vam jebdanas jos jasnije.
Reče sinoć Senad u Dnevniku da ćemo danas gledati dalje samouništenje Dodika....i pogodi.
Dino veliki covjek i pravi politicar
Razguli botino zelena
jedini pravi odgovor je da incko upotrijebi bonske ovlasti i smjeni ovu budalu iz laktasa. ali nema od toga nista jer ce incko samo zaburiti jos dublje glavu u pjesak
Danasnje stanje u BIH je rezultat UZP /Udruzenog zlocinackog poduhvata/ i genocida, pocinjenog nad bosnjacima 92.-95.god.o cemu postoje Presude Medjunarodnog suda u Den Hagu.