Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Nermine, idi povuci se i druzi se s unucima..vakat je.
Realno Dino je majstor ove igre 👍
ooo što kuha SDA glasilo zvano klix
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači, u BiH će se o svemu pitati HDZ, SNSD i Dino?
Upravo tako. Umjesto El Bakirova sad je tu noDi bruda
Guzi Dino SDP ne vadi hahahah 😂😂😂
Hoće Gavrilo da obori Vladu koju kontroliše? Može neko da mi objasni?
Jedite gov. a stoko, radite za narod i državu a ne za fotelje, treba vas sve toljagama izbaciti iz politike, koji ste od 92 pa na ovamo poznati u medijima, svaku poznatu facu nogirati, mrš više, dodijadze p v m
Isticu narodni novci predvidjeni za medijsku promociju Novaliceve vlade i SDA! Zipa promo bh telecom
Ja bih zamolio da pogledate izraz lica Elmedina Konakovica u pozadini dok Nermin govori. Vidite li na izrazu izdaju koju je napravio Nerminu
SDP politicki debili.
Pa bolan Nermine ne moze se glavom kroz zid.Vidis i sam protiv kakvog monstruma se bori Trojka.I ovo o cemu Dino govori je najbolja i jedina opcija protiv blokada.Treba samo strpljenja. Na kraju ce ih natjerati da sami sebe smijene.A uskoro bi mogla i pasti Vlada ako Fadila zakljucaju nakon presude.
Cuj Niksicu izgovora kako je previse dobar i vjeruje ljudima, nije moj prijatelju to problem nego si nesposoban da vodis (toliko veliku) stranku...
Dodik kaže nema skidanja akciza - Konaković: Ok šefe to spada u teška pitanja, ostavljamo ga za poslije slj. izbora. Dodik kaže: Hoću Buk bijelu i istočnu gasnu konekciju i državnu imovinu na entitet - Konaković klikče: Tako je šefe, to su lahka pitanja, moramo relaksirati odnose.
Gavrilo je i komunjare prevario al bitno da je on ministar sa 5 hiljada glasova
Kakim se i na Osmorku i na SDA, ni jedni ni drugi grama mozga nemaju da upravljaju svojom avlijom kamoli drzavom. Samo otimacine, tenderi, afere, korupcija.. Isto govno drugo pakovanje zadnjih 30 godina.
Jel on ovaj narod zajebava kad je spomenuo SBB i kao njih zeli u vlasti,stranku koja je pometena na izborim.Nesto tu smrdi,mozda da Avaz ne pise protiv osmorke pa da im daju nesto a opet ovim potezom ako pristane ce jos vise uvaliti Radoncica u njihov brod koji tone sve vise,a vidjecemo ali ako cemo iskreno pristace Radoncic jer on pati da bude po ovim poltickim krugovima isto kao i Dino.
"dobar i što previše vjeruje političarima." Ako za 25 godina nisi ništa naučio o politici to je onda do tebe. Tebe je Nikšiću američki ambasador žednog preko vode preveo.
Kako je moguće da im valjaju svi osim SDA? I HDZ i SNSD? Wtf
SDP je nesposoban sa Niksicem na celu. Covjek mora na biro koliko je sposoban.
Konaković: "Pokazuje se da imamo većinu u Vladi Fadila Novalića. Dakle, tamo sjedi pet HDZ ministara, četiri SBB i jedan je NiP." "Imamo većinu" pa nabraja 5 HDZ-ovih ministara i 1 svog. Na drugom mjestu veli da bi bio šok ako bi pregovarao sa SDA, a nije šok što najavljuje da će često ići u BL na noge najvećem regionalnom desperadosu. Riječju, on ovim poručuje da je i sam SH. kadar i projekat.