Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko plaća na cisternu. Jel tako piše u ugovoru? Dobrog advokata i ovo 'odrat'.
Pa ne možeš cijeloj zgradi isključiti, nismo Sjeverna Koreja. Uloži malo, nabavi vodomjere, i onda isključuj do mile volje. Zašto za struju niko ne može biti dužan?
Uskraćivanje vode ljudima koji uredno izmiruju svoje račune prema Vodovodu je stvar za suda. Ovaj sirovi seljački pokušaj da građani koji uredno izmiruju svoje obveze napadnu ove koji to ne čine i radi kojih ovi prvi nemaju vode je suludo, bezobrazno i amoralno.
Posten insan koji zapadne u dugove ili probleme pa jedan period ne moze platiti svoje obaveze, nadje nacina da se dogovori pa se to otplati kroz neki duzi period na rate itd. Ali makar dodje, ljude obavijesti zasto ne placa itd. Ove kabadahije strogo kaznjavati ! AKo neces da placas skupljaj kisnicu ili donosi vodi u kanisterima.
Ovo je jedan od bisera koji samo SDA kadar moze skontati. Ne znam ni sam koliko se zakona ovako krsi.
Brate, ne plati korisnik 3 mjeseca račune za vodu, odmah ga tužiš. Ovako godinama se dugovi nabešali i zastarili, pa na ovaj način plaše raju, a tužiti ne žele jer ako izgube spor neće moći zastarjelim potraživanjima pokrivati svoje loše poslovanje.
Direktora strpati na dugogodisnju robiju po kazamatima zbog iživljavanja nad urednim platišama.
Brate, ne plati korisnik 3 mjeseca račune za vodu, odmah ga tužiš. Ovako godinama se dugovi nabešali i zastarili, pa na ovaj način plaše raju, a tužiti ne žele jer ako izgube spor neće moći zastarjelim potraživanjima pokrivati svoje loše poslovanje.
hahahaha pa najbolje je onda iskljucite vodu cijelom gradu i tako cete stati u kraj svim neplatisama 😂
treba direktora objesit na banderu
hahahhahahahahh
Tuzbe nigdje i nikad ne urode plodom. Ako imas babu ili lovu tad te puste, sudije se sepure okolo sa 5000KM platom, drzava pliva u kriminalu i korupciji i svi sretni, ha ja!
Prodajem Halal vodu
Nema ovo smisla.. trebalo se nesto skontati.. tehnika toliko napreduje da se nije moglo skontati neke posebne venitle za svaki stan.. pa prosto nevjerovatno.. To koliko je do tih neplatisa toliko je i do vodovoda.. cim malo kasni.. nabere se par racuna.. fino posaljes ekipu.. nek presijeku.. neki ventil stave.. nesto jbg izmisle.. i tacka.. nema vise da krade.. hoce vodu. izvoli plati sve to sto se uradilo, ulozilo.. ukljucenje i imat ces vodu.. Ovo nije fer prema ostalim korisnicima
S Koreja
Ovo obavjestenje je pokusaj da natjeraju "stamom" da se plati racun al to nece uspjeti. Rjesenje je tim osobama ukinuti struju dok ne izmire vodu. Blokirati platu ili sl. Dosta ljudi u BiH je zabrinjavajuce bezobrazno i neodgojeno
@drndaja Ako je porodica stvarno socijalni slucaj zahtjevao bi da se to od mojih para placa odnosno poreza jer jedostvarno osnovno ljudsko pravo
Nama se u Mostaru desilo da iskljuce cijeli kvart zato jer neki tamo ne placaju.I sta napraviti nego ih tuziti.