Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se mora rijesiti pod hitno. Ako se ovo poduzece ugasi ili prestane sa radom radi obstrukcije moze skroz propasti grad jer ne postoji nista ni blizu sposobno da se organizira i zamjeni njihov rad. Ovo je bitnije od bilo cega da se rijesi odmah.
pogledaj Sarajevo tako ovo Zenica nije nista
Vakufovski gori od Savojskog. Vecu pustos ce ostaviti iza sebe.
Pogodite iz koje stranke je direktor albe.
Kako si glup. Nijemac gazda, direktor uopće nije Bošnjak.
Pa ove kante ulicne se i u normalno vrijeme jednom mjesecno istresaju i u Sarajevu i u Zenici.Kako kad su raspolozeni.A nekad radnici zaborave ne neku kantu da postoji uopste.Nikakve kulture ni gradjana,ni komunalnih sluzbi zaduzenih za cistocu grada.
Kad moze Paris, sto ne bi mogla i Zenica, pa jel...
Sve će to Fudo pozlatiti
Ljudi iz ALBE zaista perfektno rade svoj posao. Njemacki standard, ali sve sto valja kod nas NE VALJA !
ne da fujdo para pišu Zeničani