Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naglo opadanje lisca zadnjih dana novembra 😅
Pa bilo je toplo prelaz iz ljeta i zimu skoro, zeleno lisce dugo ostalo na drvecu i sad ovaj minus proslih par dana je naglo sprzio i opalo je....Inace prije bi to islo postepeno vec u oktobru(listopadu) bi opadalo a u novembar bi uslo bez lista na ijednom drvetu
Pa jest naglo, ja do prije 4-5 mjeseci setao bas ovom ulicom, toplo bilo, lisce na granama bilo, evo ni po godine nije proslo, a vec skoro svo lisce opalo i to ne samo tu vec u cijeloj drzavi. Mislim da je ovo nesto bas zeznuto, gledam evo i u komsija lisce opalo... Sto posto da skrenu sliku s Palestine da se svijet pozabavi liscem.
Kreću kad ste ih prozvali, tako kod nas sve funkcioniše, svi rade na zavrtanje ušiju, niko da radi jer je plaćen za to.
Tačno je ovo. Sam sam neki dan komentarisao kako lisce jos uvijek stoji, zeleno, dan nakon naglo je pocelo opadati. Ovi sto se na svaku keslaju bolje malo da uključe klikere.
Zna se to tako desiti u jesen, pred pocetak zime.
iznenadilo ih o5 !! 🤦🏻‍♂️
Zašto uvijek neko opravdanje. Radite svoj posao na vrijeme i nema problema
Ja jest klizavo
Pa bolje to nego da slomis nogu pa tuzis KS
Ja mati što iznenada zahladni krajem novembra.
Kao što snijeg iznenadi u decembru
a kad oni iznenade sa povećanjem cijena za usluge šta će onda da se desi
E ovo je vrh. Iznenadilo ih opadanje lišća najesen
Za rubriku vjerovali ili ne
Naglo opalo ali u oktobru..
Moze li neka nagrada za ove inteligentne umove sto su nam ovo prenijeli. Vjerovatno Iphone 15pro max jos nije updejtovan,inace bi prije skontali
nije samo NS- eno ni alipašinom ne mozes proci trotoarom kraj druge gimnazije kako od lišća tako i od zivice koja prelazi sa školskog dvorišta.
Ma gdje ce lisce opadati u novembru...ma hajde. Nego vi naucili cigaru i kafu po parkovima ?