Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U oktobru svi za Komšića !!!
@GospodinMiki Balijsko pleme me ne zanima.Niti šta će izglasati.
birajte ionako vas je ispod 15% kad se sastavite svi zajedno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bila Seka, bio Komsic, bio Wenger odo odmorit malo prije nego na klix svrate Dodik i Bake
@Kupidon ako ima papire ostacu jos malo
Postovana redakcijo:Je li ovo placena stranica pa brisete komentare ko nije za Zeljka?
Željko care, svi Bošnjaci su za tebe i nikad ne zaboravi ko te je izabro. Budi fin i dekonstituiši rvate.
Čović ne smije pobijediti, bošnjaci ujedinimo se i otjerajmo ovog ustašu zauvijek!
Tako je možemo mi Bošnjaci sami u EU, a Željki treba dati samo jedan zadatak da dekonstituiše rvate uz pomoć glupih amerikanaca, koji neće skontati da je željko naš rvat, jer će misliti da je to lafo hrvatski pluralizam i hrvatska višestranačka ujdurma. Pa će i oni našeg Željku uzeti za svog favorita.
I ovog mi je ublehara pun k*rac,sta je to on dosad uradio osim suplje price.Obicni prodavac magle!
Muslimani ce birati izmedzu Sebilje i Radoncica po religioznoj liniji - Sljegli Crnogorci da im kroje politiku. Imali li Bosanaca koji su za Bosnu???
italijanska1istra > ovaj put baš i neće! Nešto se sprema, a šta SDA nezna. SBB još manje! A tek HDZ BiH - nikako!
@alejalipa92 Sve se zna moj dobri paša. Ćović je kod Hrvata, Dodik kod Srba, samo kod Bošnjaka se nikad ništa ne zna, dopodne misle jedno, popodne drugo, a naveće nešto posve treće. Kod Hrvata nema dileme HDZ BiH, kod srba nema dileme SNSD, kod Bošnjaka SBB, SDP, SDA ili DF. Mada sve ove bošnjačke stranke kao i neke druge imaju aspiracije da Hrvatima nametnu svog kandidata, ali to je jasno čak i nezainteresiranoj USA i ambasadorki Kormakovoj da to neće tako moći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda za sto godina sa.ovim klerofasistima sumnjam i tad.
Pa evo drugi mantat , kako stožernik ( pravi rvat iliti legitimni predstavnik...) , guli u Predsedništvu BiH , paaaaa ..., šta ( iliti što ) se to pozitivno dešava u životima prosećnog Hrvata u BiH državi...???? PS ; na poslednjim ( lokalnim ) izborima 2016 , cca 40% Hrvata ( od broja registrovanih) izašlo na izbore....i da li su onda izabrani " legitimni predstavnici"..????? Ili , onih cca 60 % možda žele nekoga drugog ( Hrvata ili građanina) ???
Zamjedba je U na čelu korektna. Samo da li 40% sa mrtvima ili bez njih ? Glede legitimiteta Bakir je dobio 33% OD IZAŠLIH NA IZBORE, odnosno 16% ! Po tome su jedino u pravu komunsiti koji takve demokratske izbore nisu ni organizovali.
@kub I tvoja zamjedba je U načelu tačno ponovljena moja! ...Mali procenti govore ( a mislim da ćemo se složiti ) , da ovdašnje vođe i njihove filijale nemaju pravo na ublehu koju stalno mantraju , a to je da su oni i samo oni , naj , naj naj.... Kada to shvati ona " večina stanovnika " , bolja budućnost nam se smeši...A , do tada ....????
Ja bi dao EU da napravi izborni zakon i potpisao odma, znaci nek oni ponude rjesenje. Ne smiju, jer ne odgovara hrvatima, a s druge strane moraju ispostovat eu principe za koje se kao zalazu svi. Licemjerstvu nikad kraja
Isao bih 100km pjeske da glasam za Komsica, samo da ne gledam onog poganog Covica vise.
Tako je. Željko je bošnjacima sada potrebniji nego ikad. Mada me reno čudi da SDA nije kandidirao za hrvatskog člana Predsjedništva gosp. Salkića, koji ipak bolje zastupa bošnjačke interese nego naš zlatni ljiljan, već činjenicom da je sam Bošnjak i da ima u sebi dozu onog patriotizma karakterističnog za čestite muslimane , čime se ipak gosp.Komšić ne može pohvaliti.
svaka ti cast Komsicu ! pravi patriot Hrvat,a ne izdajica Hrvat !
@GospodinMiki itekako cu ti ja reci ko je ko ! isto kao sto ti kazes ko je azijat a ko nije ! npr Isus je bio azijat i to crni azijat a smatrate ga Bogom i ne smeta vam,zasto onda i vi ne biste bili azijati kad slijedite vec azijata !
@GratefulDead a muhamed neka seljacina na ciju se pricu lozile seljacine iz pustinje slicno kao vi danas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi biste da on predstavlja BiH? Pa čovjek ne stoji iza jedne jedine izgovorene riječi. Samo slab čovjek sebe non-stop opovrgava. Predstavljao bi Hrvate, a sebe ne doživljava kao Hrvata. Zalaže se za građansku BiH, za uvođenje Bosanaca kao naroda. Ako se ne izjašnjava kao Hrvat, kako onda može predstavljati Hrvatski narod??? Onda, zalaže se za sekularnu BiH, a podržava potpisivanje ugovora sa Islamskom zajednicom.
@feferonx on se izjasnjava kao hrvat,ne znam sta bi vise trebao da uradi da bude jos veci hrvat,jedino da bude extreman ili fasisoidan u svojim idejama,ili da bude hdz-ovac sto je uslov hrvatstva,ako BiH ima ugovor sa katolickom i pravoslavnom zajednicom sta jeproblem sto se potpisuje ugovor sa iz,da li se cujes sta govoris,ili mislis da dupli standardi vode zemlju ka prosperitetnijoj verziji zivljenja ili sta !
Pa evo drugi mantat , kako stožernik ( pravi rvat iliti legitimni predstavnik...) , guli u Predsedništvu BiH , paaaaa ..., šta ( iliti što ) se to pozitivno dešava u životima prosećnog Hrvata u BiH državi...???? PS ; na poslednjim ( lokalnim ) izborima 2016 , cca 40% Hrvata ( od broja registrovanih) izašlo na izbore....i da li su onda izabrani " legitimni predstavnici"..????? Ili , onih cca 60 % možda žele nekoga drugog ( Hrvata ili građanina) ???
Odvratniji je od Sebije, ali bih volio da pobijedi jer Hrvati njega prihvatiti neće i raspisat će referendum o samostalnosti. Pucajte mi minuse, ali tako će biti. Živi bili pa vidjeli. Živjeti u državi koju će voditi Sebija, on i Dodik??? Ne, hvala!
Kakvoj bolan samostalnosti? Kakav referendum ? hahahaa Kakvi pacijenti u PM :))
@feferonx npr meni ne bi smetalo da drzavu vodi samo Zeljko ili cak doDick ali ako ce voditi drzavu u pravom smjeru ekonomski i politicki da zadovolje sve potrebe gradjana BiH,sta ce mi Bakir npr kad nemam koristi od njega, dok ti vec gledas pristrasno,nek je moj pa nek me hebe sta me briga,u tom slucaju ako neces da zivis tu lakse bi bilo da ti odes iz BiH nego da se nesto drastcno mjenja u cjeloj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aferim Zeljko
hahaha Bas ces ti Zeljko uvesti u EU hahaha. Bjezi lakrdijasu
https://www.faktor.ba/vijest/u-prepunoj-sali-doma-kulture-kljuc-odrzan-skup-podrske-herojima-armije-rbih-293877