Vi biste da on predstavlja BiH? Pa čovjek ne stoji iza jedne jedine izgovorene riječi. Samo slab čovjek sebe non-stop opovrgava. Predstavljao bi Hrvate, a sebe ne doživljava kao Hrvata. Zalaže se za građansku BiH, za uvođenje Bosanaca kao naroda. Ako se ne izjašnjava kao Hrvat, kako onda može predstavljati Hrvatski narod??? Onda, zalaže se za sekularnu BiH, a podržava potpisivanje ugovora sa Islamskom zajednicom.
@feferonx on se izjasnjava kao hrvat,ne znam sta bi vise trebao da uradi da bude jos veci hrvat,jedino da bude extreman ili fasisoidan u svojim idejama,ili da bude hdz-ovac sto je uslov hrvatstva,ako BiH ima ugovor sa katolickom i pravoslavnom zajednicom sta jeproblem sto se potpisuje ugovor sa iz,da li se cujes sta govoris,ili mislis da dupli standardi vode zemlju ka prosperitetnijoj verziji zivljenja ili sta !
Pa evo drugi mantat , kako stožernik ( pravi rvat iliti legitimni predstavnik...) , guli u Predsedništvu BiH , paaaaa ..., šta ( iliti što ) se to pozitivno dešava u životima prosećnog Hrvata u BiH državi...???? PS ; na poslednjim ( lokalnim ) izborima 2016 , cca 40% Hrvata ( od broja registrovanih) izašlo na izbore....i da li su onda izabrani " legitimni predstavnici"..????? Ili , onih cca 60 % možda žele nekoga drugog ( Hrvata ili građanina) ???
Prikaži sve komentare (164)