Pa evo drugi mantat , kako stožernik ( pravi rvat iliti legitimni predstavnik...) , guli u Predsedništvu BiH , paaaaa ..., šta ( iliti što ) se to pozitivno dešava u životima prosećnog Hrvata u BiH državi...???? PS ; na poslednjim ( lokalnim ) izborima 2016 , cca 40% Hrvata ( od broja registrovanih) izašlo na izbore....i da li su onda izabrani " legitimni predstavnici"..????? Ili , onih cca 60 % možda žele nekoga drugog ( Hrvata ili građanina) ???
Zamjedba je U na čelu korektna. Samo da li 40% sa mrtvima ili bez njih ? Glede legitimiteta Bakir je dobio 33% OD IZAŠLIH NA IZBORE, odnosno 16% ! Po tome su jedino u pravu komunsiti koji takve demokratske izbore nisu ni organizovali.
@kub I tvoja zamjedba je U načelu tačno ponovljena moja! ...Mali procenti govore ( a mislim da ćemo se složiti ) , da ovdašnje vođe i njihove filijale nemaju pravo na ublehu koju stalno mantraju , a to je da su oni i samo oni , naj , naj naj.... Kada to shvati ona " večina stanovnika " , bolja budućnost nam se smeši...A , do tada ....????
Prikaži sve komentare (164)