Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Ivica Dačić, pa Vi ste jako cudan narod, Vasi bivsi precednici koji kazu da se JNA povukla do 21 Maja 1992 iz BiH a ocigledno kao ni Vi nisu bili tu ni Vi ni oni pa tako plasirate neistine u eter. Zgrade Sarajevu je gadao i pogodio tenk JNA 16-og Maja 1992 godine sa Trebevica, na istome su bile oznake JNA. Ima tu jos snimaka na stotine i vise, Vama bi bolje bilo da posjetite Potocare, Tuzlu mjesto Kapija, Sarajevo mjesto markale i trg djece dobrinje. Ta Vasa silna vojska je prvenstveno gadala dijecu i civile. Izmedu ostalog mozete se sastati sa gospodinom Komsicem obzirom da je nosilac najviseg odlikovanja u proteklom ratu moze Vam opisati kako su se Sarajlije a i drugi gradovi u BiH branili.
Da li je gosn.Dacic u BiH nazocan s \'koferchetom\' ili bRez njega?
@tarabu ondaK ce morat nuciti dudlat,
@zid Oni bi se hebavali, ali da him ne udje.
\"Mnogi su Srbiju povukli za rep\" ??? Kakvo je to Srbija repato stvorenje? Sve sa srcem na Kosovu.
kineski zid prenijeti na Drinu. Trazili ste, gledajte. Srbi glupi, mi smo vam zadnja sansa da se operete, znate i sami kako vas gledaju u citavom svijetu.
\"..Dačić je rekao da BiH i Srbija moraju da se dogovaraju ..\" hehehehe... jasta ba.
je li ovaj ono psetttto milosevicevo? a on se kao ne mijesa u rad sudski organa? oj srbijo da te nema ovaj internet bi bio jedno jako dosadno mjesto.