Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj san traje u kontinuitetu 150 godina što govori da je ipak samo san i da će tako ostati. Razlika je samo što je nekada glasnije prepričavan, a nekada tiše što ne mijenja suštinu.
antibiotik - ipak je došlo vrijeme da se taj san razbije, a velikosrpski agresori definitivno stave u svoj ram za sva vremena. Kako su krenuli da se " šire" praviće državu na kat, a biće sve manji i manji, za pod jednu šljivu - kako su predvidjeli Tarabići!
@Trebinje1992 - klasična frustriranost sina neponatog oca!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Djeca u RS neće učiti o opsadi Sarajeva niti o Srebrenici, ukratko neće učiti o onome što su im roditelji radili, jer sramota je prevelika.
@Indigont Odjebaus od nas i nase djece pogani ljudska
@nosiDrinaArape - misliš genocidno nastajanje RS-a? Na krvi komšija po uputstvu Karadžića, trečinu protjeraj, trečinu pokrsti i trečinu pobij. To je da djeca znaju fašistička škola Hitlera, a Srbi je samo kopirali i pokušali sprovesti. Naravno da su dobili po pi.ci i za sva vremena da zahvaljuju Aliji i USA što su pretekli na teritoriji BiH! No, sami sebe pojedoste - sve vas je manje!
Jedini on ima muda reći i Srbima i Hrvatima kad zatreba
A isto to sa Kosovom i Albanijom je ok? To čak i otvoreno veličate i podržavate...
Zeljkec ..bake i ekipa su u Ajvatovici nemaju vremena za to... dove da se probije stijena i da jadransko more dodje do Sarajeva....
pokusavanje na miran nacin da se zauzme teritorija koju nisu u ratu zauzeli i koja nikada nece pripadati njima a to ovdje iz krugova SDA bratske stranke SNSD-a dopustaju jer imaju zajednicki interes a to je da samo sebe zadovolje a za narod ih uopste nije briga
veli komšić???... jah...
veli komšić???... jah...
Pa i nije neko otkriće Željko, vrijedno 5,6 milja sljedeće 4 godine. Probaj onu kako šaraš mitraljezom.
Što se tiče Vučića, zna da je na velikoj prekretnici i do Oktobra mora da se oglasi novim Ustavom Srbije u kome nema Kosova. Zato huška ove iz manjeg BiH entiteta da prave ovakve gluposti, sve nadajući se da će izgubiti na mostu, a hajrovati na ćupriji. Nemere Bosanski Srbine. Jesi li izgubio kompas ili su te dobro načepili poslušnici MM i VK? Ovi koje imaš u vladi, a tetka M im kupuje stanove, ali položaje u vladi Srbije? Zaboravi Bosnu, ostaćeš i bez Srbije!
EU zvanicnici izjavljuju da oni uopste ne znaju sta su to legitimni pa cak ni konstitutivni, jer takvo sta u demokratskim zemljama ne postoji. A to je za Hrvatsku i Srbiju kao i za njihove ekspoziture olicene u Covicu i Dodiku je glavni fazon i zamka za podjelu ove zemlje cije vec zamisljene dijelove u narednom namjeravaju prisvijiti, da bi postale neke imperije, dok su u osnovi svojiim sistemom upadanja u duznicko ropstvo obicne banana drzave. Zato je Komsic njima najveci protivnik.
Mars
Dok kod nas u FBiH ne da je totalna neusaglašenost na nivou kantona nego na nivou pojedinih škola. Mene ne interesuju nadtavni planovi drugih, neka uče šta hoće. Šta je sa našom djecom?
U Drzavi bez zakona,.sve se moze,..nazalost...
Jedva cekam da i beduini shvate da je draza bio humanista i antifasista..velika srbenda
Sada ce i mali beduini uciti o svom srpskom porijeklu, fino...