Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić u Ljubljani održao predavanje o BiH na putu u EU! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH e majko moja...hahahahahah
... nestacete u sopstvenom izmetu.
LOBIRANJE krvolocne fasisticke srbije za neukidanje viza nasoj drzavi u Briselu, Srbi nisu pamrtno ucinili, Trebali su lobirati za vize, kako bi se sto vise Bosnjaka iselilo.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA JOJ OD KAD SE NISAM OVAKO ISMEJAO,PA OVAJ OTPAD OD POLITIČARA DA DRŽI NEKOM PREDAVANJA HA HA HA HA HA PA MUČENIČE TI NI TVOJI PRAUNUCI NEĆETE DOŽIVETI DA BIH UDJE U EU-POKRIJ SE UŠIMA HA HA HA HA
Nesebicno dijelio svoja bogata iskustva iz BiH sa od ostatka Europe izolovanim Slovencima, politicki nezrelim, neiskusnim... Ko zna... Mozda ih oslobodi viznog rezima prema BiH.
Drzao predavanje Slovencima kako se integrirat i uspjesno ispunit mape puta ka EU?
heheheheheheheheeh na sta je svijet spao da ovaj kloc ide po svijetu i ljudima drzi predavanja. nece ovo dugo, sprema se kataklizma,... armagedon.... smak svijeta
sto li ovaj clanak nije na naslovnoj stranici???rasizam???
pozdrav predsjedniku, nego sta kazu slovenci kako su se oni rjesili svog otpada?
aferim dobri Pipo, sve je to tak , nego kazali na genocidnoj TV Srbija da su u SANU govorili o tebi jarane, kazu nije bosna problem vec neki Pipo,njeg treba ukloniti,pazi se jaro SANU ti radi o glavi ..ovo negovori nikom da sam ti kazivo..
Da podsjetim LOBIRANJE krvolocne fasisticke srbije za neukidanje viza nasoj drzavi u Briselu,DAL OVI KRVOLOCNI NACISTI i FASISTI IMAJU dovoljno zdravih mozdanih celija da SHVATE da NECE VISE moc UNISTAVAT drzavu Bosnu i Hercegovinu i da su JOJ DUZNI dal PRAVDOM dal MILIJARDI I MILIJARDI PARA za sve DESTRUKCIJE INFRASTUKTURA,KULTURNE BASTINE,VJERSKIH muslimanskih i katolockih bogomolja???A i za sve zrtve SANU ideoologije o velokoj srbiji! BiH4EVER!
Aferim Zeljko zmaju i sine Bosne i Hercegovine!SAMO NAPRIJED za nasu suverenu,demokratsku,funkcionalnu drzavu Bosnu i Hercegovinu!!! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BiH4EVER!