Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga će predstavljati?
hrvate.šta koga.
Građane BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ide na sajam sangrije 🥴
dice.ovaj konj
Nas ljiljan zlatni da nam je ovakog i u rs da smirimo i one dzikane ko uje ovdje....
komsicu sta je sa nato putem,izgleda da je prije par godina ipak dodik govorio istinu da nismo potpisali nikakav dokument o pristupanju
Predstavljace BiH (građane ove države) a ne svrbe, bolesnjake i kurvate!
Lav Bosanski 🦁⚜️🇧🇦
Samo ostro Komšo sa zlotvorima raspali po srbima...
Zeljko...nemoj da piješ tamo...
To Komso! Idi i isplaci se kao i obicno.
Sa komsicem vam je igra uspjela podvalili ste Hrvatima al to ima za posljedicu da ste unazadili odnose sa Hrvatima i sto bi rekao g. Silajdzic ogadili im bosnu. To naravno bi vi uradili i nama al procitani ste ko bukvar. Ima ona narodna ko drugome jamu kopa sam u nju upada.
Spasili smo gradjani (skupa sa Hrvatima) sa Komsicem razpad BiH klosaru uzpejovski hadezejovski
Jeste li ovaj put usaglasili stavove il ce opet sve sto kaze biti privatno misljenje . Mislim Komsic mozda bi mogao na neki plenum gdje se raspravlja o dobroj kapljici il kako lazno prestavljati Hrvate za drugo taj vas zlatni ljiljan i nije.
Pa Komšić i ne predstavlja Hrvate, to samo Dragan tvrdi. Komšić je iz reda Hrvata u predsjedništvu i predstavlja BiH.
Sretan put gosn.Predsjedniče.
Borba za slobodu i mir za sve.Sretno Predsjednice.
dobro radis posao ljiljane ⚜️