Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce im Zeljko ?eßat sve odreda .. Care deri tu dzubrad ..
Sretno i da ostane jedan jedini predsjednik
@ero Ne ocekuje da ces mi moci odgovoriti,jer iz tvog komentara se jasno moze zakljuciti o kakvoj se osobi radi.Ali samo jedno pitanje:\"Zasto vas je izdao Komsic,a nisu izdali mnogi lideri bosanskih Hrvata zadnjih 15-ak godina\"?
@Komsic Potu.. Komsic je pravi Hrvat,bosanski Hrvat,katolik,covjek,Bosnu osjeca kao miris jorgovanja (da te ne uvrijedim sa ljiljanima),puna mu pluca i srce Bosne i Hercegovina.Ti,zadojen mrznjom,ustastvom i drugim osjecajima koji ne dolikuju covjeku,Hrvatu,kulturi i tradiciji Hrvata bosanaca, pogazio si sve sto je bosanske Htvare cinilo srecnim,cime su se ponosili.Takvi kao ti se jos ponose Ahmicima,Stupnim Dolom,Kiseljakom,Kresevom,Prozorom,Mostarom itd.Znam da ti je tesko,ali jos kednom pokusaj da budes covjek,ako ne ide,a ti opet,trud ce se isplatiti
E moj \"ero\" nezahvalni. Kad vidim kako pišeš i kako misliš, baš mi bude žao što \'92 mi Bošnjaci nismo bili saveznici sa Srbima, kao što smo bili s vama. Danas vam se šahara ne bi viorila ni na trgu bana Jelačića a kamoli u Mostaru. STOKO NEZAHVALNA, DA IMATE OBRAZA PODIGLI BI ALIJI SPOMENIK.
ma ti si kralj, i nije on predstavnik krvatskog naroda vec je on predstavnik Bosne i ovdje i tamo , najbolji bosanac do sada ikad viden. sretno care !
VIDIM IZBRISALI MM KOMENTAR..PA NEKA...EVO JA CU SE PONOVO CITIRATI.. Predsjednik DZAFER KOMSIC JE SLUGA SVOJE ZENE SABINE I RATNOG ZLOCINCA KRVAVOG HARIJA (SILAJDZICA)... ON JE HRVATE IZDAO I PREMA TOME ON NE PRESTAVLJA HRVATE U PREDSJEDNISTVU..ON JE ODPAD OD HRVATSKOG NARODA...ETO VAM GA, NABIJTE MU FES NA GLAVU PA SVRSAVAJTE NA NJEMU...
\"Srpski blog\", treba sad da bude i trava srpska i asvalt srpski i svaka rijec na svijetu, treba da je srpska, a oni SLUGE TURSKE, bili i bit ce ako Bog da! Hajde Zeljko al nemoj uprskat sta:)
Alahu ekser
DOBRO DOŠAO PREDSJEDNIČE ! Znamo da te voli 70% stanovnika Bosne i Hercegovine i 100% Bosanaca (svih vjeroispovjesti) iz inostranstva. Mite volimo i podržavamo jer ti hoćeš da stvoriš SIGURNU I MODERNU državu koja je na koljenima od strane koljača i razvaljivača (svih vjeroispovjesti, s vana i iznutra). Ovo što neki \"laju\" je reakcija na tvoj uspjeh, jer to oni ne mogu progutati. Samo naprijed i HVALA ti što si pošten. Grupa (poveća) studenata iz Australije:
Vazelin za Komsica, posto vidim da se puno uvukao u straznjicu Bosnjackim multietnicarima i ultra zelenim Bosnjacima. E moj Komso, davno si zaboravio svoje korijene. Bruka.
prijedlazem da se organizuje peticija svih korisnika sajta i komentatora radi pustanja Pipe iz Jagomira na kucno lijecenje,njegov doprinos je ogroman i neophodan u buducnosti posebice prilikom gradnje nove hidroelektrane na Miljacki
Koja sramota za Hrvate i Bosnjake kad narodno izrod katolik po narodu a ateista u stvarnosti glumia Hrvata
Hoće li Željko , Mujo ili Džafer Komšić presjedavati sjednicama rijaseta IZ?
Zeljko,doslo je i tvojih 5 min. , \'ebi im znanje.