Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj doseg je jedan dio KS.
Stq bolan Zeljko ti uradi za narod u svoja 3 mandata....12 godina si clan predsjednista....to je 146 mjeseci puta 5000 KM ....730.000 KM si stavio u svoj đep...,a ja za taj period zaradio 73.000 KM....borac 4 godine...e neces vise Zeljko...postao si pravi demagog i supljikator...
Lisa objava, da njega nije bilo sad bi mi bili po plemenima razjebani, to ti je istina
Nas zlatni ljiljane, samo prozivaj krvopije koje su popljackale drzavu!!!
Opa, zar u Republici Srpskoj ima građana, ja mislio da su građani samo u ZeDo kantonu, KS, TZ i GKantonu. Nedaj mi bože bit Komšićev ‘Građanin’.
@Matokit ma jok. Sve osim genocidnog entite je nula. Samo ste vi Bogom dati. E jado jadni isprabog mozga. Blago tebi.
Hahahaha, sad je upravo nabacio Dodiku još desetine hiljada glasova. Svakako ne radiš ništa, još kad bi zašutio, svakome u BiH bi bolje bilo.
A ti Sejdo preko čijih ledja ti tražiš spas?
Isto kao sto Dodik nije ratovao s puskom u proslom, tako mu ni djeca i unucad nebi ratovala u nekom buducem. Samo naivan moze vjerovati u miran razlaz zemlje. A rat nije neophodan jer ovdje ima mjesta za sve.
Ja se evo ne sjecam da je Komsic izasao i rekao nesto o ekonomiji i privredi, da je pricao o narodu, radnicima, studentima. Uvijek ima nekog politicara na zubu i samo se tako istice, prijeti, ogovara, ovaj ovo, onaj ono i prstom priprijeti. To je sav njegov domet.
Željko gdje ti je titina slika s kojom spavaš komunjaro
Meni je ovaj bio jedina nada za BiH i jedina dva puta kad sam glasao njemu je otisao moj glas. Ali posle ove koalicije sa SDA ogadio mi se totalno.
Ne ofiraj se Zeljko. Kao prvo, pricaj o svom planu i programu i sta te briga za ostale. Ne volim Dodika ali vi mu tako nabijate glasove.
Gospodine Komšić, preko čijih leđa ti egzistiraš? Kad ćeš prikazati rezultate svoja tri mandata u predsjedništvu BiH?
Kako ste vi svi u talu Sa ovim tvojim izjavama, naravno da mu rejting dizes, svaki put. Nista on nije gori od vas. A ti?
Natürlich Komso.der ist von bövlkerung gewelt un das ist notnal.
Ne kaki života ti,blamiraš se kod ljudi koji stvarno znaju njemački
Daagi gradjani federacije, a ja preko vas trazim jos 4 godina lezanja i plate od 8 hiljada + besplatan alkohol. Hvala vam. Vasa hinja.
Hvala, sada mozes nazad u Baketov shup.... Hinjo izdajnicka!