Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DO KRAJA ŽIVOTA GLASOVATI ĆU ZA KOMŠIĆA. ŠKUTORI NA APARATIMAAAAA
@nesloga šta ako mi Bošnjaci vas ruknemo još zadnji put? Šta će biti od vas? 25k?
@nesloga Pa bosnjaci predloze bilo kojeg hrvata normalnog za clana,za njega glasaju i opet ste manjina..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo ga ovaj Vratio se sa sankanja Idi barem izbaci onaj hrast iz hodnika presjednistva ublehaneru jedan
Tako je presjedniče svih gradjana BiH.
A kad će usvojiti nacionalni godišnji plan? i kad je uopšte ovdje nešto usvojeno u korist građana? Bacaju prašinu u oči, jada li je jadan ovaj narod! I opet mislim: sto puta prevareni, nasankani, je li moguće da će ovakva sranja opet proći? odgovor je :MOGUĆE
Jesi ti ziv covjece ni traga ni glasa od tebe
@Harry.. Svjesni smo mi toga. Ali gamad ćetnićka i ustaśka nisu baś. Jer nemogu onda cilj koji se kroji da ostvare.. A i bez Nato nebi uspjelo.. Bolje Nato i svima mir
kako treba shvatiti to pismo nije na tebi da kažeš! haluciniraj ti i dalje!
Tako treba,radi u tiśini poso za drzavu.. A ne svaki dan ko drugi dnevno u śtampi i slike otvaranja ovog onog.. Komśić trebo je da bude predsjednik svima ukidanje entiteta i kantona.
e moj bosančero, slatke snove sanjaj, zapamti: To se nikad neće dogoditi, jer upravo i taj komšić doprinosi da se nacinalizam raspiruje , isto je opdgovoran kao i čuvena trojka -Čović, Bake i Dodo!
@lyon57 Ne pričaj gluposti.
Treba ući u NATO i EU i da nestanu kantoni, Federacija, RS i Brčko distrikt! Srbi hoće svoj dio, Hrvati još više svoj! Ispade da su samo Bošnjaci za suživot i jedinstvenu građansku BiH, mada bi oni trebali svoje tražiti jer su najviše žrtava i progona imali u ratu! Znači, Bošnjaci nisu nacionalisti - eto argumenata...ima i Hrvata koji nisu kao što je Željko, ali i Srba!
Neko milom a neko i silom al se prihvatiti mora
Samo još da zdrma nekoliko čašica za popravak pa će sa smrknutom facom i motkom u ruci krenuti ka gradilištu mosta Kopno – Pelješac 😂
Željko, spremaj demonstracije, izlazimo na ulice. Izlazimo boriti se protiv seljakluka, kriminala i korupcije, zatucanosti i nacionalizma. BiH može ući u Evropu samo kao građanska država.
treba organizovati referendum da se pripojimo Americi i da nas vode njihovi politicari
Jadne li su Bosnje kad vide spas u ovoj budali
Pompei je glavni igrac nq svjetskoj sceni, on vuce sve globalne poteze