Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko antifašista, naš čovjek uvijek bio. Ideologija nije voda.
Neki faktor u našem društvu zeli pod svaku cijenu da budemo podanici zapada, narocito SAD-a koliko god oni nas gazili, zaobilazili političku volju našeg naroda, mjenjali zakone na uštrb nas i u koristi HDZ-a? Dovoljno smo bili njihovi podanici, vrijeme je da se konačno politički probudimo u uvidimo u kakvo okolnosti se nalazimo i da se ponašamo državotvorno!
Dobro kaze ovaj sto cvrlja na cirilici miran razlaz je najbolje rijesenje, tako bujrum mirno za srbiju 🤣🤣🤣
Svabo mislio da bosanci nemaju mudaaa
Samo treba proturit naprijed Adisu Imamović da pita Šmita! Kada ona pita kao novinarka trese se visoki predstavnik! 😂🤣😂
A šta si ti uhljebu uradio sem što non stop širiš mržnju i tenzije. Viriš iz Baketove gu... već 20 godina. Pljuno si na sve liberalne i ljudske mjere štiteči SDA I Baketa. Prodao si stranku radi svojih interesa da budeš predsjednik jer si predsjednik zahvaljujući SDA. Zbog tebe mnogi su izgubili vjeru u pravednost u ovoj državi.
Nek je malo sjašio sa komšija sad nevaljaju ameri evropljani švabe glupe dok su šmida postavili a on pametni gradjanin i veči evropljanin od svih.i prolazi mu jer nemogu svi ovo dobaciti bitno je da nam kaže ko su dušmani.
Željko prodana dusa
Ne treba mu ni ukazivati na greske,samo neka nastavi praviti gluposti
Schmidt je autistican, ne znam tacno koja nijansa ali je definitivno autistican. To ne znaci da ne moze obavljati neke visoke funkcije, mnogo top menadzera priznaju da imaju neki oblik autizma, ali Schmidt nazalost ima moc da maltretira cijeli jedan narod , odnosno drzavu BiH. Karma nasa da nam nepodobni tipovi odlucuju o sudbini.
Željko veći uhljeb od Schmidta.
Sejdo Pelinkovac je slika i prilika naroda koji ga bira! Lijenčina i prevarant, lažno se predstavlja kao Hrvat da ga Bošnjaci izaberu u Predsjedništvo. Izrugivanje s vlastitom državom!
Isti komentari kao Dodik,u šta se pretvori,pa ovo je tužno za gledati
Jarane njemu je plata sigurno najmanje 5 puta veća nego predsjednicima BiH. A poslije njega opet dolazi neko drugi i tako dalje. Znači oni su otporni na inat.
Znaci Schmidt je histerican i psiho a Amerikanci ustvari ne znaju sta rade, totalne blente i amateri. Pa divno Bosnje, ovo ce vam mnogo dobra doneti. 😁
Od Komšića se i ne očekuje manje. Predsjedniče respekt!
Moralna nakaza, koja ugnjetava narod svoga oca, bi dijelila lekcije Schmidtu!? Ti stvarno nisi normalan, alkohol ti isprao mozak!!!
Za ustashu ....2222 Kako se moralne nakaze same izdaju!!! Nakaza uvijek brani nakazu!!!!
Ovaj postao i psihijatar zajebao Frojda..
Ooo psiholog sta ima? Hajd popij koju rakiju i ne rise
Svaka na mjestu..nazalost, ne pije vode i pravi štetu, mada ne može veca šteta od ove koju trojanci prave