Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ridjobradi jel te ko sta pito ? Sto si hajco hakco si !
"Daj Bakire bolan šuti, sjedio si kod oca u kabinetu, nemoj bolan" - Željko Komšić
Pa sta mislite zasto je Zika bio u Zagrebu, nego da obeca, da ce preadti Izborni zakon kamenjarskim Srbima, i to onaj koji njima odgovara. SDA je do guse u ghovnima, Sebija nema diplomu, a lijeci, to jest ubija ljude na KCUS-u, izgubili su Sarajevo i sve vece gradove na lokalnim izborima, afera respiratori, i jos mnostvo afera…….Mora Bakir da prodaje ovo Bosne sto nije prodao njegov babo da odrzi dinastiju Zivkovic na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na sve bi bakir pristao ,samo da sredi sebiji diplomu. Bakir je postao jako opasan po bih
Da stvarno misli to što govori, borio bi se za jednog predsjednika, a ne za tročlano predsjedništvo. Klasična borba za svoje dupe.
ajmo skupit 10ak maraka da kupimo covjeku ogledalo da se konacno pogleda ko je i sta je (mozda i nama kaze)
Ma ko tebe šta pita, ti si i tako Bakirovo nedonošce i njegov spasitelj kad god treba SDA da potone ti i tvoj DF ste uz ovo go.no od insana, a i tebi nema mahane jer si 8sto go.no kao i on čim si bio uz njega...
Zeljkoooooo Bakirova pudlica.....ooopsss jel to poceo PREDSTAVNIK HRVATA KOMŠIĆ parirat?
Je li se iko zapitao to da je ovo dogovor između Bakira i Željka?
Svi glasaju za sve oni koji svojim radom uticu na zivot bilo kog glasaca a ne kao sada: duduka izabrali samo oni kojima treba slijepi vodja a on vodi sve gradjane BiH u provaliju.
gledam njega, gledao sam mu oca u dejtonu..ista naivna, podanička, politički nepismena glava. užas..koliko su bošnjaci nepismeni i naivni pa čaušeskuu daju glas.
Gospodinu Komšiću su ugrožena temeljna ljudska prava, ne može koristiti zaštitu vitalnog nacionalnog interesa kao i ostala dva člana predsjedništva.
A u čije ime ili kojeg naroda ovaj govori.
Komšiću, ne dozvoli da ova hinja prebacuje odgovornost za podjelu BiH na tebe/Bosance. BiH je gubila sve politicke bitke ne zato sto ih ne moze dobiti vec zato sto je ubijao Bosanace u razum da bi im dokazao da brane neodbranjivo, a za tu politiku je dobijao podrsku Dodika i Covica odnosno Beograda i Zagreba. Ukoliko je ikada postojao garant Dejtonskog sporazuma koji ce zacementirati podjele u BiH to je bio ovaj covjek.
Koliko je Bosanaca bilo na zadnjem popisu?
vjerovati vi da su Bošnje za građansku BiH kada se SEJDO bude kandidirao za Bošnjackog člana predsjedništva i oni ga izglasaju.A to Ce biti malo morgen.AHAAAA!!!
Samo hrabro i oštro sa fašistima. Uporedio bi tu situaciju aa Dinamom tj. kad su otjerali Mamica, sve je krenulo mnogo mnogo bolje. Mi znamo godinama da su pokrali sve što su mogli. Zato ne dati se pokolebati, a ovi trollovi neka pišu i govore šta hoće, to im je posao
ma neće te niko ni pitati, PUTUJ IGUMANE!!!
E Bakire tupane, tebe prevesti žednog preko vode može svako. Ču nejednako pravo glasa dobro za BiH. Pa glas je glas idiote, ideš u dalju podjelu BiH. Ali tebi to odgovara dokle god vladaš bar minijaturnim dijelom zemlje. Ali smanjuje ti se taj komad, ostaće ti samo avlija..
Haha Sejdo nema više modela za tebe i tvoje glasače.Sve je spremno da te se rješe. Za koga će te sad glasat?🤔