Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek da nista nije rekao kako treba za sve ove godine sad bih bi mu sve oprostio! Zaista, sta se Zlaja koje pizde materine ima dogovarati oko necega o cemu je sud rekao svoje. Time je pogurao Dodika i njemu slicne da sutra otvaraju neke rasprave o svemu sto sud presudi. Naravno, odmah ce se svako normalan upitati - pa, sto ce nam onda sud? E, upravo to Dodik i hoce!!!
http://www.facebook.com/Demokratska.fronta.BiH
normalno da mu ne možeš vjerovati da je on bio ISKREN kad je odstupio, to odstupanje bi bilo trajno a ne samo promjena dresa i zamjena za BOLJI jer sad on određuje pravila
Zeljko, nadam se da ces sve svoje ideje s kojima se slazem, provesti u djelo i da nece sve ostati na praznoj prici. Nekako, cinis se ko posljednja nada da nas nacionalisti ne dotuku
Ti si njemu bitna, znaš koliko? Ovoliko: "X" na glasačkom listiću... Nakon toga čekaš 4 godine da mu opet budeš bitna.
Ni ne mislim da sam mu bitna, niti mu ja trebam biti bitna. Treba mu biti bitna BiH, buducnost prosperitet ekonomija, koju su "vitalni nacionalni interesi" ako ne dotukli, onda skoro dotukli. A moj x ce dobiti, ne zato sto vjerujem u njega niti sam zaludjena idejom da ce uspjeti, nego zato sto mi nista i niko drugi nije preostao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan realan predstsvnik sva tri naroda,pustite ovoliko predstavnika,savjetnika i troskova... tek tada cemo imat ekonomiju i nove firme,a ovako nikad...
prvo se otrijezni pa progovori.
Ja bih ovom Komsicu dodijelio titulu lazova godine
Jedi govna mali.
Govno jedno poturičko!!! Pričaš kao član i to HRVATSKI predsjedništva nametnute BiH , a izabrali te muslimani i prvi i drugi puta tako da muslimani imaju dva člana predsjedništva nametnute BiH. I još k tomu netko priča o nekakvoj državi pazi državi a takvim postupcima , dva puta nelegitiman predstavnik, pokazuješ da je to šprdnja od države. A jasno je da su Hrvati s tvojim izborom platili cijenu OBESMIŠLJAVANJE tog tijela vaše države što se zove BiH, kako bi takvim postupcima , da jedan narod ima dva predsjednika, obesmislili samu instituciju predsjedništva i tako sa stranim faktorom, koji prima velike novce od islamskih zemlja, ukinuli to predsjedništvo i nametnuli instituciju predsjednika , gdje bi uvijek bio musliman-po novom bošnjak-nacija u pokušaju
A zbog cega se BH Hrvati izjasnjavaju kao - Hrvati, izjasnite se kao HDZ-ovci jer je ocigledno da svaki Hrvat koji nije za HDZ vama je odmah "poturica" i sl. Eto vam Covic izviruje iz Dodikove guzice a vi ni rijeci protiv njega, cemu ti dupli standardi.
Pa naravno da ce se baviti Komsicem, kad je Komsic clan Predsjednistva, a u briselu se rj. vazna pitanja za BiH, clan predsjednistva dize kamen temeljac u Americi i skuplja jeftine bodove, kao i njegov stranacki kolega Marjanovic prevozeci gradjane i praveci od toga saopstenje. Ko je ovdje lud??
...ti :)
Od svih "komentatora" malo ko je spomenuo sadrzaj Zeljkove izjave.
...e, j­ebemliga...da je kako da vam željko bude i bosanac, i hrvat, i dobar za izabrat ga hrvatima kao bosanca (ili hrvata?), i da je bosna cijela, al' ipak malo iz 3 dijela...jestel' konačno skontali šta bi kojeg k­urca htjeli ?
..turčine, objašnjavaj :)
pa kad vi miksani yebete stvar.... :D :*
Xvala Allahu pa je ovaj shvatio kako je on problem! Najveća kriza od Daytona do danas zbog njegova dvostrukog izbora! Pa bolan ne bio, ako si Bosanac, kao što hvala Allahu jesi, ne predstavljaj se kao Hrvat i sve riješeno!
neko se i protiv nacionalne podjeljenosti treba boriti... samo treba otkriti nacin... ako je to da udje kao konstitutivan u vlast, da bi se onda borio, podrzavam.
zgembo u tome i jest problem finci/sejdici sto se svaki kandidat prije izbora mora izjasnit ko je i sta je mozes da biras izmedju bosnjak hrvat srbin . samo jedan od ta tri se moze kandidovat .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas si zato i trebo biti tamo...pa njima objasniti...narodu dzaba objasnjavas...mi se puno ne pitamo...sve do oktobra...
Sve je to u par deka..
Malogradjanin, definitivno. No, supruga i njena krojacica su nedostizne. Kaze g. Fvico Stambol kako je plakala od srece kad je cula da je M. Obama, Komsinici Sabini rekla :"Bas lijepo izgledate". To je kaze Tvico bio kompliment haljini koju je ona napravila. Prosto i meni dodje da zaplacem jer je M. Obama to isto rekla i zenama svih ostalih predsjednika. To se zove - kurtoazija. Strasno. Za ne povjerovati!
...prizemno, mahalski :)...dok je "šefova" mila ženica naglo poslovno procvjetala u doba zlajine vladavine (ono, telekom i slično)...
commi, nije to bitno sto se desava iza kulisa. bitno je sto je Sabina otisla u New York na racun drzave, kako nisi shvatio. a tenderi, pronevjere miliona, Izetbegovicka k'o direktorica bolnice, klinicki bez citostatika, kad zovem Telecom zbog nekog problema sto mi se 7 ljudi promjeni na vezi i niko nema pojma o nicemu, a znamo zasto je to tako... E to nije tako goruci problem, to je nama sve normalno. Osim kad zena predsjednika ode u New York. E to je neoprostivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad god smo blizu rjesenja da se ova zemlja gurne naprijed, dođu neki bošnjački nacionalisti da sve sjebu radi glasova na sljedecim izborima. sad su govnari komsic i suljagic.
Gdje naprijed. Mislis na ono stanje pred rat kad su srbi postavljali tenkove oko Sarajeva, a Bosnje isle na igranke, drzeci Titine tapiserije na zidu i vjerovali u bratstvo i jedinstvo? To vrijeme nazocni moj friend, uzalud cekas.
ovakvo politikom idemo u nesta jos gore.
komsic vaik doceran odilo koslja ispenglata fina kra vata onje politcar za buduc nost nasu svisade na popisu glasajte zanjega once sve sredsti pacemo imat svega u bosnu para zlata dukata
Sandžo - jeli ti Kalić u zatvoru. Mislim na Milova kuma.
svaka ti cast ,I nemoj se ubuduce kompromitovati sa tim sljamovima jer si gospodin I covjek u odnosu na trektoriste,maticare ,metaloposlasticare I ostale zanatlije sa 4 razreda skole ...