Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takoe kazni hin ljiljane. Sad će da vide kako je bit sekundarni prioritet
Jest ga Denis razvukao, nikad covjek da zavrsi govor 🤣🤣
Na kraju nista nije rekao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok i jevrej ne bude mogao biti biran ko predsjednik, ne znam o kakvoj eu se prica. O kakvoj demokratiji dok postoji rs.
Pa nemože ni Hrvat a kamoli jevrej
Moze hrvat, ali ne mogu hrvati imati svog predstavnika. Samo gradjani mogu imati predstavnike. Ni u njemackoj etnicki njemci nemaju predstavnika, u hrvatskoj etnicki hrvati nemaju predstavnika itd. Svi gradjani odredjene izborne jedinice biraju svog predstavnika. Vi bi napravili rasizam u BiH da se pitate. Legitimno predstavljanje je rasizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bakirov dežurni prevarant. Pa, kako Bakir, tako i Željko. Za BiH je NATO nebitan, mi smo okruženi sa NATOm. EU nam je jedna šansa za goli opstanak! U koji neće Baki, pa tako i Željko.
👍
Čekaj sad, zaboravio si Pelješki most - hočeš li zaustaviti gradnju ko što si obečao....
Očekuješ da se obrati hrvatski član predsjedništva, a čovjek priča kao da je Muslimanski član predsjedništva. Ovo je vrhunac komedije.
Nikad se rijesiti ove SDA. Opet imaju svog clana predsjednistva.
Negiraš hrvatski narod u BiH i nitko ti od Hrvata nije bio na proglašenju! Toliko o tebi! Uzurpirao si kao obican hajduk hrvatsko mjesto u predsjednistvu
Sve se mijenja samo je Komsic vjecni trn u oku srpskim slugama croatima❤️
Uhljeb pod svaku cijenu.Bitno je samo da lova kapa a da nista ne radi osim sto munta naivnu sirotinju. Uglavnom penzionere.
Sejdo jad i bjeda.
Kako kome. Običnom radnom čovjeku to nije tako. Slažem se da trebamo u taj savez ali se od NATO-a ne živi, dok se od EU živi, i to dobro. Šta treba bit prvi prioritet nego radna i socijalna stabilnost.
Ultimativna/i ubleha/uhljeb/ukruh
Zlatni Ljiljan, ponos, moj predsjednik
5-6000 km mjesecno i tako vise od 10 godina, nema nikoga tko radi u korist hdz-a a protiv normalizacije i stabilizacije drustva vise od njega, tko to ne vidi taj je slijep.
Istinski, pravi patriota i bosanski državnik najvećeg formata. Samo naprijed za dobobit svih nas Bosanaca i Hercegovaca.
Ako je Srbiji receno za 10 godina.Makedoniji I Albaniji za 15 g.Bosna bi mogla za 20 g.Nema smisla teziti necemu sto je nemoguce. Ko moze neka ostane ko ne moze neka uci Njemacki I neka ide. Znate li koliko je 20 g.Bolje ih otkaciti neka nas ne mrcvare.Malo Kineskih,Turskih firmi I mirna Bosna.