Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kulin ban, država, itd, itd....i onda dođoše divlji napadači imena: Sulejman, Mustafa, Ibrahim, Abdulah i sl. i pobiše bosanske velikaše. Jadan onaj koji veliča okupatore!
@embeg , Tako je. I jadan onaj koji veliča komšijske kraljeve, četnike i susjedne ustaše i koljače, i sve strane osvajače od AU do Kraljevina i smatra bosnu svojinom susjednih tvorevina i nazovi-država.
Tako su govorili i za Jugoslaviju 😁
@GCMx64 Ma nemaš ti jarane veze sa tom Bosnom !
Koje parole 25g poslije rata. Niko ih neželi više čuti. Rat se nastavio verbalno i to je opstanak za ove koji tako ratuju. Dok stiže pomoć za razvoj i završi u Budvi u aprtmanima
Zašto se ovo bošnjačko udruženje krije iza imena bosanski ?
@Pupak2 Glup si ili bezobrazanU Bosni su živili Bošnjani pravoslavci katolici i muslimani (bar tako piše Vuk Karađić)Zato i jest Bošnjaci iz Bosne tj Bosanci U Srbiji su srbijanci. bar tako pjeva Snježana Đurišič po čemu se poznaju srbijanci..po jelek opanci.....
@gooUser1553187754 Možda sam glup a možda i bezobrazan ali dobri Bošnjani se nisu zvali Davud,Omer,Sinan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SEEEEEJDO; GOVEDO; CUGNE LI SE STA?Sto bolan ne obides svoj hrv narod?Prpa a ...A .urc. od drzave!Niko ne prosipa i ne izaziva vise ruganja ovoj drzavi od pjane!
Dok je god ovakvih kao ja, 25 godina vama na grbaci sa svojom placom, dnevnicama, vozacem, tajnicom, 22(?) savjetnika, zenom koja voli skijanje u austriji i svici, a da ovako supljiram i ne napravim bas nista, rezultat "O" , i dok me imate ovako "domoljubna" za tricavih 7 000 mjesecno plus dodaci, hajde de, koji nikad marke zaradio nisam mimo drzave , mene vaseg "zlatnog ljiljana" (jes da sam manjerku noso ali,,) BIH se ne treba plasiti za svoju buducnost"!
Dok je covjeka bice izdajnika ...... '!
zasto uje i cete mrze komsica, to što je on njih pobio na stotine nije njegova krivica vec onih koji su ga napali u njegovom rodnom gradu sarajevu i drzavi bih
@aljo83 Raspitaj se malo!Nikoga on nije ubio
Posljednja Tihićeva poruka Čoviću: "Moramo naći rješenje da svi budu zadovoljni, lijepa je ova naša Bosna i Hercegovina!" "Bratstvo i jedinstvo može postojati samo među onima koji su zbilja ravnopravni!" (J. B. Tito)
Ni u jednom paralelnom svemiru, ni u jednoj zoni sumraka vi nemate nikakve veze sa banom Kulinom. Kulin ban je bio Hrvat po porijeklu i imao je hrvatsku vladarsku titulu ban.
pencilin za izdajnike domovine
Aktivan čovjek nema šta. Opet imaš podršku predsjedniče. A kolindica ?? Ne mogu više dosta je.
A Skaka u fazonu ja Svice sto se izgradila...
HNS i HDZ kockoglavci povećavaju kmečanje na 200! Komšić opet dominira!