Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me da nije bio i Čović? A, da, on je sa one "druge strane", on će otići na komemoraciju onima zbog kojih je i organizovana ova komemoracija, Ustašama u Bleiburgu!
Dobro je da predstavnik dijela BiH nastalog na genocidu nije bio prisutan. Bilo bi zaista licemjerno da čovjek koji veliča zločince i negira zločine prisustvuje ovakvom događaju.
HA HA HA HA _____ JEBBEM TE ZEMLJO BOSNO I HERCEGOVINO --------------- Sljedbenici fašista na komemoraciji ? HA HA HA HA HA Gdje ste se okupili genocidaši da odate počast ? U OŠ Mustafa BusulaĐić ? ha ha ha ha
Koliko Jevreja ima sada u Sarajevu a koliko ih je bilo 1990. ? I za nazovi "antifašiste" lektira... https://handzar.jimdo.com/drugi-svjetski-rat/od-1941-do-1945/muslimani-u-vojsci-ndh/
ja koliko znam bosnje ne vole zidove otkud sad ovo
A Dodik kao nasljednik i protagonist fašističkih tekovina je zaobišao ovaj događaj.....
evo naseg halal hrvata agnostika
GENOCID JE GENOCID I TAČKA.
"In History, truth should be held sacred, at whatever cost... especially against the narrow and futile patriotism, which, instead of pressing forward in pursuit of truth, takes pride in walking backwards to cover the nakedness of our forefathers." - Col. Thomas Aspinwall
Kako to da Dodik nije na komemoraciji, a tolika ljubav izmedju RSa i Izraela!? Ocito im nije lako kad se prica o genocidima, a i kako bi kad su jedan pocinili...
balije dosle da uzmu dinar od jevreja
Vlasino, Bosnjaci su krili Zidove po dzamijama i svojim kucama od ustasa.
@JoleX Antifašisti u Mostaru godina upozoravaju na činjenicu da Mostar IMA ulice koje nose imena zvaničnika fašističke NDH, Mile Budaka, Jure Francetića, Ante Vokića i Mladena Lorkovića. Građani Mostara, malo znaju o osobama po kojima su nazvane ove ulice, no oni upućeni imaju podijeljena mišljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodika, kao potomka plemena direktnih provoditelja holokausta, kao i trenutnog zagovarača holokausta, bilo stid da se tamo pojavi !
mile je na komemoraciji skorpiona sa kacavendom..
Oslobodila kamp vojska države koja je pobila nezamislivo veći broj ljudi u svojim logorima smrti, daleko veći i od nacista tokom rata.
Više Staljin pobio rusa nego fašisti židova
Ustase i ustasko cvijece