Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj samo odustani. tita ti.
Popusi mu ga ti kad ti je toliko drag, bacas li drkicu na komsiju???
TI LAŽEŠ KAD PRIČAŠ, A KAD RADIŠ...ŠTA TI ZAPRAVO RADIŠ?? OD KAKO POSTOJIŠ U POLITICI, URADIO SI JEDNO VELIKO - NIŠTA!!! TVOJ KRAJNJI DOMET JE KOALIRANJE SA SDA KRIMINALNOM ORGANIZACIJOM KOJA JE OPLJAČKALA I OPUSTOŠILA BOŠNJAKE, TE DAVANJE VJETRA U LEĐA ČOVIĆEVOM SEPARATIZMU I USTAŠTVU. TI SI NAJVEĆA PREVARA IKADA.
@Domovina1234567 Aferim,svaka ti je na mjestu
Ne moras se zapitati, ja cu ti reci: " Ne znas to raditi." Zadovoljan?
Pa normalno , znas da ti je DF poslije izbora mrtav i zadnji pokusaj da SDAu isporucis ljevicu , ako to ne uradis i ako te SDA ne usvoji mozes u BINGO ici na kasu da radis
Ako Bog da zadnji... Mislim ne mora uspjet, al nek makar bude zadnji...
Ti si nas svoje glasace izdao, nikad, ali nikad vise za tebe Komso Komsicu. SVE SI NAS IZDAO I OTISAO SA SDA. Majmune halapljivi.
@CrveniBandit01 Nije on vas izdao, on je samo radio na unaprijed dogovorenom poslu, ali vi to niste željeli vidjeti bez obzira što je bilo više nego očito.
Ti o ljevici da pričaš dzokeru SDAovski, zabio si SDO- u nož u leđa i napustioga kao zbog Lagumzije, formiro DF, ušao u koaluciju sa Bakirom i sada opet sa Lagumdzijom ruku pod ruku. Vi ste Bakirovi izvršioci uništenja ljevice.
Zeljko,ma hajte molim vas. SDP je jednina prava antifasisticka stranka. Ti si Zeljko tzv antifa a rado bi u vlast sa fasistima s izgovorom da im se ne smije prepustiti sva vlast. Kao ti si garant necega? Ko te bola pita ista jadan ne bio?! A sto se tice SDP-a kao sto rekoh jedina antifa stranka samo bih vala volio vidjeti npr Zuljevica kao predsjednika stranke. Zdravo i dovidjenja
Meni je najbolja bila bitka na Neretvi od svih bitaka....kada su ranjenici jeli gumu od auta, a pravi borci glođali felge.....
Svaki ljevičar brzo postane desnićar....drka lijevom pa onda desnom i smije se naivnom bh narodu!!!!
Baketov mali
Ne kontam šta će nam onda stranke i izbori?! Grupišimo se odmah u 3 nacionalna tabora i preskočimo izbore, bar ćemo uštediti na predizbornim kampanjama i sl!
Ukida se Genocidna Tvorevina.... i ulazimo u EU...... lol , xd... Genocidna Tvorevina koči evropski put BiH.
Najbolje je da ništa ne činiš.
da li je ovaj covjek ikada proizveo neku konkretnu referencu, samo pamfleta...
Dabogda ti zadnji bio.
Jel izginuše SDA botovi braneći Željkana 😂😂😂? (da ne čitam komentare)