Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu ste gospodjo Mijatovic. Zato je najbolje da fino uzmete za ruku migrante, i odvedete ih u zemlje iz kojih su vas poslali u Bosnu.To jest u EU. Mi ih nismo niti zvali, niti otjerali iz njihove zemlje.
HATOvegetira@ Šta lupaš ba, kakve pare? Pišete stvari o kojima niste informisani. Sav novac koji dođe u BiH ide strancima koji su angažovani na migrantskoj krizi u BiH. Niko od zvaničnih institucija niti bilo ko drugi ni jedan euro nije dobio.
@KamenjarskiSrbin ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rece dunja i ode nazad u brisel, na jasle EU, 17 hiljada u dzep svaki mjesec, laj laj hiljada
Na ovom i ostalim clancima vezanim za temu, kao da je Goebbels Joseph otac 90% komentatora. Imao sam kerova sa vise suosjecanja nego 90% ovog genetskog skarta. Da ima boga da vam istu sudbinu kao ovim jadnicima podjeli pa da vidimo sto bi srali tako zestoko. Znam ja nas.....**bo ti nas, fuj, bagro primitivna
Vodi ih sebi mijatovicko
Dunjo moja, Dunjo zuta, skloni barkiade sa EU puta! Onda nema vise problema! U protivnom, mi ce mo aganzovati svakog lovca, planinara, sumara i svercera koji znaju sve sumske puteljke izmedju BH i EU i, bez ikakvih dodatnih troskova, prebaicti jadnike Vama. A onda zatvriti nasu granicu prema EU.
Platu dobiva i nasere..pa kero znamo svi mi konstatovati..sta si TI uradila?
Draga Evropo, žao i nama migranata ali žao nam i nas samih, nemamo ni mi uslove za život u a kamo li oni. Elem, ne šaljite nikakve pare nego ih iskoristite za zbrinjavanje istih u svojim državama jer ste i krivi za njihove migracije. Manite se vještakog naseljavanja BiH pa da možete poslije da lajtete da imamo terorista više nego domicilnih...od...baus, imamo i mi svoje granice tolerancije prema svim i svakavim g"vnima što nas hebu godinama!!
Zatvorilo nam granice a onda nas kritiziraju... pa ljudi mi nemamo ni za sebe...
svi ama baš svi migranti su došli preko neke od zemalja eu....... pa u srbiju koja nije u eu, e onda ih lagano dovedu do drine pa u bih koja nije članica eu........... našima savjetujem vratite ih u srbiju odakle su i došli pa neka se oni sa eu dogovaraju
vodi ih sebi kuci
Neće oni niđe. Tuteka će da ostanu. Ima da ih budne par miliJona uskoro
Zatvorit ga i premjestit kod Dodika u Laktase ili kod Covica u zapadnu Hercegovinu.
a jeli ova dunja iz srbije ili iz panceva?
Eh mojo Europo...toliko ste se za slobodu i pravdu borili a sada primate ove primitivce..
Kad je potpisati ANP nije problem, kad je primiti lovu za migrante, moze. Kad se treba brinuti o njima, onda vodite ih u EU. Nece moci brudaa.
Ili tu ili u EU. Trece nema.
Sta ima razgovarati sa predstavnicima gradske vlasti, nek razgovara sa Baketom i Dodikom. Mi biscani smo za da se odmah danas svi prevezu u Sarajevo!
@rupanaguzici I Banja Luki