Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vama cast na borbenost i sto ste likvidirali ubicu. Al svaki pola sata novi clanak, prerasta u preseravanje !
Jes vala.Ja sam juče napisao da je dobro što su ga ubili ali ovo slikanje ko da su bili na safari je morbidno.Njih 1500 protiv jednoga i misle da su junaci?
@Enda, poznato je da je s punim pravom negativno ocjenjeni policijski komesar Mevludin Halilovič blizak SDA. Kao nekadašnji neuspješni ministar MUP-a FBiH bio je kandidat te stranke za ministra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NE SMIJEMO ZABORAVITI DA JE POMAHNITALI SERIJSKI UBICA VIŠE OD SEDAM DANA IZMICAO POLICIJI. NESPOSOBNI MEVLUDIN HALILOVIĆ PRAVI ODVRATNU I LIČNU PROMOCIJU NA OVOM SLUČAJU! ☝️
Da nije mozda sto je clan SDA? ;)
@AntiB00T, poznato je da je s punim pravom negativno ocjenjeni policijski komesar Mevludin Halilovič blizak SDA. Kao nekadašnji neuspješni ministar MUP-a FBiH bio je kandidat te stranke za ministra.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U šta je ranjen matereti.
Aferim dajte djecaku tablu andola od Bosnalijeka i fakturisite 50 milja maraka i svi okrecite janjad u proslavi ubistva ovog jadnog bolesnog covjeka.
Rambo je dobio penziju od svoje države, i nakraju vratio se tati na rach. Neke Države vode brigu o borcima a ova NE!
Brz i uspješan oporavak tebi i tvojim kolegama, dobro ste obavi zadatak. Al đaba vam nemerete vi bez naroda.
Ovoliko dugo da traje potraga nije za pohvalu vec za ispitivanje odgovornosti za nestrucnost, neznanje...
Halilovicu ne seri. Da nije bilo dojave, ko zna kad bi ga pronasli i koliko bi jos mrtvih glava palo. Nesposoban si!
bolje u bolnicu nego na 4 dženazu/sahranu u 2 mjeseca. puno bi bilo komesare.
Jel znate vi kvazinovinari sta znaci likvidacija? Sram vas bilo bagro huskacka. Postali ste ko informer il kurir. Lasljivi potpaljujuci smradovi.
Frustrirana policija slavi ubitstvo jednog covjeka koji je poludio u srpskim kazamatima
ja teoreticara u pm..kako smo mi pametna nacija
Nego...ko je dobio 50 000?
@quayofrepose OSA, OSIN dron i njihova oprema 😉
Umjesto da sute jer sve je ovu tuzna prica, ovi se slikaju a troje ljudi nema, uredu lijepo je sto ste rijesili al kakvo je slavlje.
kako tuzna pa gbog te budale su momci rizikovali zivot..i sad njega ubrajas u zrtve i zalis ga on nije zrtva..po tebi su ga trebali pustiti da i dalje ubija
Halilović je jedan sda ov potrčko koji čuva predmete po ladicama,svaka čast momcima al ovaj vrh policije pod hitno smjenuti.
DUGI najjaci na slici, cojk je NATO! :D
Brz oporavak i sve najbolje...