Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili su ovi iz Metromedia firme najveći debili ili prebijaju dugove na neku fintu. Bukvalno sa svim strankama na političkom nebu rade i strašne pare obrću vjerovatno. P.S. ukinuti pod hitno finansiranje stranaka iz budžeta. Hoš da imaš stranku bujrum iz svog džepa. Plati pa se klati
20 miliona jarane nije malo.
Pa vidjet ćeš da će to buđet isplatiti sve, ne sekiraj se.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
METROMEDIA - najveći profiter od stranaka - SKIDAM KAPU :))
A Metromedija iz Banja Luke… proguglaj vlasnika…
Metromedia je firma iz rs . Dodikov drug
Znam pajdo moj Ado s nekim iz bl nesto se pojebo metrommedia
Ovaj članak kao da je pisao riđobradi gad(Bakir), najviše smo dužni, al de da prvo ocrnimo SDP, NIP i Našu Stranku. Pa najgora zelena sekta na cijelom svijetu, sjeme vam se zatrlo. Klix i vama mater.
Gorivo 2,40 km. Vracajte ulje na 1,70km. Papir tarigooz 3,00km. Vratite ga na 1.95km. Znam da vam je porez mio, al slabo se teletina moze jesti sa ovim cijenama.
Morel cuca jedna
Ja više ne izlazim na izbore necu bez veze da stojim da bi mi neko napravio nevažeći listić
Popisati sve ove firme i viditi ako dobiju neki poticaj tko im ga ja obezbjedio. Jasno je zašto se zakon o javnim nabavkama nikamo ne može izglasati.
A DF???
I trojkasi dizni ?!? Pa zar je to moguce ?!
Znači, najviše zadužena SDA kod HDZ gradonačelnika.
Kome duguje Zeljko nas dobri posteni? SDA-u? Hahahahhaha
Žive od budžeta, vile dvorce privatne napravili od budžeta djecu obezbjedili parama od budžeta i uvijek najveći dužnici prema budžetu su, uvijek gledaju kako ostati dužni državi i kako prevariti državu a žive od države. To je taj primitivni hominoid BiH političar
Pogledaj samo konjski faca glavusa i za ovo da plaćaju poreski obaveznici .kolko su pokrali od kada su u vladi mogu bosnu čitavu finansirat.lopovi treba sami stranke da financiraju a malo su pokrali treba još i radnici da im plaćaju za stranke lopvske.
Pogledaj samo konjski faca glavusa i za ovo da plaćaju poreski obaveznici .kolko su pokrali od kada su u vladi mogu bosnu čitavu finansirat.lopovi treba sami stranke da financiraju a malo su pokrali treba još i radnici da im plaćaju za stranke lopvske.
E jbg kakk sda bajviše duguje