Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok. Neke jajare su pale ali Sdp-u je potrebna sječa u rukovodstvu.
Niksicu Diletantu nisi za liderstva, bas ko i Alija sto nekad nije bio za predsjednika, svojim mlakim stavom u vođenju partije doveo si do toga da nenas pojma sta ti rade lokalci, ovim ste samo posli na ruku SDA LOPOVIMA koji ce ovu vasu ljagu iskoristiti da zasjene svoje Lopovske Zlocine koji su uveliko veci od vasih diletantskih gresaka. Niksicu Odlazi
@fbUser1572514987 Ali zato će prikupljati glasove za cetaljsku reprezentaciju...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Od kad je SDP bošnjačka stranka?! Zar to nije građanska stranka? Zar bi onda njima trebala nacionalnost kandidata predstavljati ikakav faktor?
@Pecara Članovima SDP-a ne bi trebala biti bitna nacionalnost kandidata za koga glasaju ali im definitivno treba biti bitno da li taj kandidat negira genocid u Srebrenici i da li promoviše ostale çetničko-fašističke ideje. Naravno bitno je i da se ne kradu glasovi kao što su pokrali za Grujičića.
@BosniacumLilium Što se tiče krađe glasova u potpunosti se slažem. Svaku izbornu prevaru treba kazniti s najmanje 5 godina zatvora. Ali ako su istinska građanska opcija onda bi im jedini bitan faktor trebao biti program kandidata, njegove sposobnosti, i naravno ako je već bio na vlasti, koliko je odradio onoga što je obećao u prethodnom mandatu. Nikakvi genocidi, i tko je na koga pucao prije 30 godina. To je ideja građanske države.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne mogu sa svojima da rukovode, a vodili bi drzavu...
To je prava strankaOdma isključili lopova iz svoje stranke i ostavkeAsim javno u snimku objšnjava kako je lažiro izbore da Skaka bude grdonačelnik iz SDA ni mukajet OnajZukič uhvačen da prodaje radna mjesta niko ni mukajet Novalič i Respirtori niko ni mukajet...'''''
Izdajnici !!!
Neka odu popit pivu sa Grujicicem pošto su sdp navodna gradjanska stranka. Pivo je mjerilo multi kulti stranke.
@Labobetko nije ni u SDA bez pive vjeruj mi.
Ma komunjare su to. Neka ih jos Grujicic nahrani krmetinom i govnima.
Sdp i nassisti su zavrsili karijeru.. Jeli ovo kraj fejk socijalista? Sampanjski socijalisti odose na otpad?
kad će BOŠNJO doć do pameti-BOLAN BOŠNJO NIJE ISTO KRAVATA I KAMA ZAVRATOM-ZAPAMTI VEĆ JEDNOM
SDP je odmah odstranio i osudio pojedince a nije ih štitio i skrivao iz naroda i vjere kao što su dežurni moralisti štitili pojedince pod "udarom na Booošnjoočki nooorod". Čak je i Reis reagovao.
Ako SDP ne dovede svije rukovodstvo u red i oni će grohnuti na slijedećim izborima. Botovi razmislite svojom glavom
Imal ko da je bio ranjen u SDP
Nikšiću ostavka!!!
Komunjare marš u Srbiju hebo vam Grujičic....
Tri stranke za koje Bošnjaci nikada ne trebaju glasati SDP, NS i SBB sve ostalo je ok
Sad ce klix i Senad Hadzifejzovic u akciju spasavanja SDP-a, medijskog prikazivanja kao da se radi o odmetnutim ograncima kojima Niksic i Magazinovic nisu mogli nista. A zasto taj Niksic i Magazinovic nisu javno rekli tada da SDP treba da udje u koaliciju za Srebrenicu. Nisu, jer su znali sta ovi rade i jednostavno su im to dopustili. Sramotno
Sada ostaju pitanja koja će teško ikada javno dobiti odgovore, poput onih s moralnom notom. Kako je moguće da neko ko je preživio genocid izda sam sebe i čak i pomisli, a kamoli postupi tako što će zloupotrijebiti povratnike zarad ličnih političkih interesa.----Sve i jedna koscica je mnogostruko prodata i nalpacena od svih u ovoj zemlji. Rukovodstvo SDP-a mora da snosi posljedice ovog sramnog cina, odavno su prestali biti socijalisticko-demokratska stranka.