Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sahmanija nek ne prica u ime osoba sa invaliditetom. Nista konkretno nije uradio za njih, a samo su grabili sredstva od ministarstva rada i socijalne politike. Dok mnogi invalidi jedva sastavljaju kraj s krajem, on je svake sedmice van BiH.
Ove pruge na pločama na fotografiji, one nisu tu bezveze, nego su za slijepa i slabovidna lica sa štapom da se po njima lakse orjentisu. Zato pazite da ne razvaljujete te ploce.
Ovo također vrijedi za roditelje male djece koja su u kolicima. Praktično je nemoguće hodati i gurati kolica trotoarom od auta, bandera, rupa i sl.
Dobri su invalidi bili državi kad im je trebalo g..ice dezerterske braniti da mogu bolje sjesti u ministarske fotelje,a sad ne valjaju nikome a nikad čovjek ne zna šta ga može u životu snaći.
vlast smo birali takvu kakva je nedo bog nikoma a sto se tice gradana ni g od istih...stoka smo mi vidi se po parkiranju
Lose pravo,ja kao sin dva invalida mogu da kazem,da je bas lose ponasanje vecine gradjana a i vlasti prema osobama sa invaliditetom,samo pohledajte od parkiranja vozila ,pa do javnih prevoza ...al eto ima i finih ljudi pa pomognu.
kod nas i zdravi putem mita dobiju invalidske stikere za parkiranje putem mita...
Ima napredka, ali ima još uvjek mjesta, gdje bi i zdrav čovjek imao problema..