Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije realno nikako. Sve dok su konkurdi za zaposljavanje uzaludni, drzavni fakulteti manje vrijednini od privatnih. Kupuju se diplome.
bez hapsenja dodika bakira i covica...ni nasi praunuci nece uci u civilizaciju...
Eto neke koristi i da dobijemo kandidatski status. Jedino rijesenje je da nas prime u EU bez prava glasa i da upravljaju nama kao kolonijom dok se mi ne dozovemo pameti.
Možda bi ušli u EU baš brzo kad bi pohapsili jedno 2-3 hiljade političara i sudili im za korupciju i bahati odnos prema građanima i nenamjensko trošenje novca, e možda bi tad EU rekla evo popravljaju se hajmo ih primiti
Otukd sada pa i “sankcionisani” idu u Brisel 😡🥴😡🥴
Koliko i da prime pola Ukrajine. To su bajke za malu djecu. U povelji EU piše da su članice suverene zemlje. Jedino ako Šmit nametne zakon u EU da je zemlja pod protektoratom suverena zemlja.
Da imaju imalo obraza, odustali bi od kadidature i Ćović i Komšić i sklonili bi se iz politike. Kobajagi su stalno u sukobu, a sve rade u dogovoru.
I sta ako ga dobije,Turska ga ima al nece uci u EU,muslimani nisu dobro dosli u EU,oni vam to nece reci na glas ali tako misle,druga stvar Madjarska i Hrvatska nikad nece dozvoliti da BiH udje u EU,Madjari mrze muslimane a Hrvati zbog preglasavanje Hrvata BIH nece dozvoliti
Jel to Bosna ulazi u Evropsku Uniju?
Realni je jer USA SDA i EU sarađuju !
kliks da ohane malo. Put se već zna - procesuiranje korupcije, funkcionalno pravosuđe bez političkih utjecaja, poštovanje ljudskih prava i razvoj ekonomije. Političari neka ne prodaju šuplju pred izbore nego da zagriju stolicu!
Nije ni EU luda da uzme cirkus od drzave!
Kada domaci "politicari" krenu nuditi gradjanima vlastiti program - a ne da im se cijela politicka karijera zasniva na kritikama drugih- steci ce povjerenje gradjana, nas vase svadje ne interesirajuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a napretka - cuj kandidatski status, znaci ulazak nikad, prelazak na euro kad se raspadne eu
Može i prije. Neka visoki pretstavnik nametne zakon da smo članovi EU i gotovo. Njemu je bar to lahko. Ne mora konsultovati nikakav parlament. Jes, i da igramo na SP u fudbalu.
Mene i dalje interesuje što nam Italijani onako šuknuše oko bonskih ovlasti..
Evropa vidi jasno da im Rusi na Balkanu preko Dodika i Čovića, ali i preko Vučića i njegove proruske opozicije, pa možda u izvjesnoj mjeri i preko tipova Milanovića i Orbana mogu doći iza leđa. Ovako se nikada neće dogovoriti i OHR će vječno ostati. Uđemo li u EU OHR će nam biti u Briselu i čim narod osjeti prednosti članstva u savezu po džepu, manje će mu biti do gusala i Rusa. Samo što ćemo morati svašta nešto više potpisati nego što su Hrvatska i Mađarska.
Nađi mi citat gdje je Bakir protiv euroatlanskih integracija. To je spin kako Srbi imaju maticu u Beogradu, Hrvati u Zagrebu....a šta ćemo sa Bošnjacima? Pa neka eto imaju maticu u Istanbulu. Koji Bošnjak doživljava Tursku maticom? Mogu je voljeti kao i Njemačku, ali mi nije matica.
Nerealno. Daytonski sporazum je odličan udarac u vrijednosti i pravila EU.
Jednako realno koliko i da Covic ima zeta muslimana..