Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..........kolegij nije institucija, ne može odlučivati o ničemu.......institucija koja donosi odluke je skupština.......dakle, ponovno netko muti izvan zakonom predviđenih institucija...........ne mogu iščekati rasplet, da vidimo koja je to opcija u kolegiju i plenumu
ČESTITAM !!!! Idemo dalje, korak po korak do boljeg i pravednijeg društva !!!!
Pa sto se nebi slozili.... svi vec isto razmisljaju, sto dokazuje da je problem negdje drugo.... mozda u srbijanskom fasizmu? niko ni ne primjecuje da srbija nije prekinula sa svojatanjima bosanskog pravoslavnog naroda
Odlično za početak i samo ovako nastaviti u svim kantonima. Korak po korak ovim tempom će biti odlično.
KAD VIDIM OVU BABU MALIĆKU KOJA JE PRIJE DESET GODINA OTIŠLA U PENZIJU DOĐE MI ZLO....NE ZNA JEL DOŠLA IL POŠLA! A MLADI LJUDI ?????????????? GDJE SU ???????????
Cuj nisu se pojavili...
Usrali ste se majku vam svima je-bem , kad sletite s vlasti treba vas sve do jednog poslati na Goli Otok , opet vam majku je-bem.
Mislim da je super vijesat da su zahtjevi prihaveceni,ali opet sa druge strane sve mi nesto govori da je to opet neka zavjera ovih mafijasa sto nas vec 20 godina obmanjuju i vode u propast.
ma kako nije, u pozadini stoje politicki placenici
Plenume su formirali stranke na vlasti, koja farsa.
Odlicna je vijest da su prihvaceni prijedlozi Plenuma,ali sada je pod velikim upitnikom da li ce se ovo realizovati,znajuci na sta je SDA i Fahro spremni,sve se plasim da se ovo opet ne okrene protiv gradjana,al zivi bili pa vidjeli.
U BiH vec odavno eksperata nema.
Plenum treba da trazı da se smanje plate u BHTelekomu Elektroprıvredı ı svım ostalım javnım presduzecıma. Pa tamo je najvecı lopovluk. Tamo treba udarıtı. Tamo treba smıjenıtı sve odreda ı postavıtı postene ljude. To je kljucno. jer stranke javna preduzeca korıste kao svoje bankomate.Ako se to ne uradı nıje se nısta uradılo
Fahro propade ti državni udar.
Naj gore je sto narod ustvari zeli propale nacine razmisljanja. Niko ne zeli liberalnu demokratsku drzavu gdje je individualac vazan a ne razne nacionalne grupe.
politika je u sustini to da naucis pricati ono sto narod zeli da cuje...
Hahahaha kako vas farbaju to je nevidjeno, "bijeli hljeb" je Federalni zakon i moze ga ukinuti samo Federalna skupstina, Kantonalne skupstine nemaju nikakvu nadleznost oko toga, ali naravno polupismene plenum-minderlije nemaju pojma o Ustavu zemlje u kojoj zive
Nikad se nece nista pstici na ovaj nacin! Kakav plenum na nivou kantona!? Pa to treba na nivou, ako nista, federacije! Plenumasi trazite i zabranu paljenja rotacija ovim vozacima i ministrima, nek cekaju kao i svi! Ionako nista ne rade ;)
Super,samo tako nastaviti.