Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Peđa, davno je ovdje izgubljena sva ljudskost i empatija...
'Em ste glasali za Košarca, 'Em ste glasali za Čavaru, sa crne liste! I SAD SE NEŠTA IBRETITE I ČUDITE...
Znaci HDZ i SNSD oborili danas Amber alert i prijedlog kazne 4000KM u slucaju odbijanja alkotesta. Svim delegatima SNSD i HDZ se ovom prilikom prisjetim zenskih clanova porodice
HDZ i SNSD su uredno dobili podršku Kojota i ostalih podvala u parlamentu BiH na prijedlog Marine Pendeš. Naša Stranka je obična podvala, zamlaćuje se glupi Bošnjo, a uredno se ide na razvaljivanje ove države. Pročitani su, ali odrađuju koliko im mogućnosti dozvoljavaju - sve do kraja ovog mandata kad nestaju sa političke scene pa će Topčider raditi na novoj podvali, već imaju razrađen sistem.
Naravno da će biti protiv kazne za odbijanje alkotesta. HDZ delegati su u zadnjih 30 godina pijani u saobraćajnim nesrećama ubili desetine ljudi. Samo Radomir Čačić je pijan ubio cijelu porodicu u Mađarskoj i nastavio radit ko da se ništa nije desilo. Cereka se lik na sudu.
moj glas imas!
Očitana lekcija🎩
Pošteno,emotivno,korektno i svaka čast na iznesenim argumentima
divlji zapad.
Pedja vrijeme je da se donosenje zakona u potpunosti prepusti OHR-u.
Cime si bolan ogorcen? Pa to su nazovi stranke koje imaju jedan jedini cilj, a to je da iskljucivo lesinare po institucijama i ne rade ništa u korist drustva i drzave... I zakon im je to omogucio, kao i Ustav!
Opstrukcija svega !
Da nije SDA opet kriva
Kad vam se kaže da sa bagrom mora silom i da nema dogovora, vaš odgovor je SDA je problem sve radikalizuje stvara blokade, eto sad nema SDA ko sad pravi blokade. Gdje su ti iz međunarodne zajednice i strani ambasadori da reaguju.
Pa te karpatske protuve misle da je to udar na krvatsku i smrdiju.
E moj jarane, zna Dodo da Goricu neće niko ukrast, pa mu ne treba ni ova tehnologija
Ti i tvoji ste krivi za sve. Iskreno se nadam da će vašu vladavinu preživjeti BiH a da vi nećete nikad više preći cenzus(kad kažem vi mislim i na ostale članove trojke).
Sto ces ocekivati od neptijatelja drzave,sve dok nam zlocinci I kriminalci sjede u parlamentu nema napretka,hdz je pustio na slobodu najveceg zlocinca iz Mostara I ubice i silovatela djece Maku a znamo da je us pomoc Covica I ostalih uzpovaca pobjegao u Hr,Covic sve dok ovog zlocinca ne skinemo nema napretka u Bih
Jeste smiješni Pa nisu oni onako na vlasti ovoliko godina!!!!
A sta to ovi klosari opet ne glasaju bez obzira o cemu se radi?