Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj šuplje...hahaha🤣🤣🤣
Neće moći zaspati dok ne legne
Vjerujem KOJOVIĆU isto onako kaokada nas je pred samu blokadu Sarajeva UVJERAVAO kao Yutelov novinar KAKO JNA KOPA ROVOVE ZA "ODBRANU" SARAJEVA! P-R-O-Č-I-T-A-N si Kojoviću!❌
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd da spomenemo Falatara, izbor za gradonačelnika Mostara, simbole UZP HRHZ i Bošku, koju sad komotno možete vratiti u stranku. Ti nisi čovjek, ti si podvala, i ti i stranka ti.
hahahababa sad ce ovi pa i sda bi, pa bi ali oni nisu tvrdili drugacije ovima samo sda smeta svi ostali mogu zo je licemjerje veliko i pokazali su narodu ko su i sta su, na ovim izborima sda je imala glasova ko njih 8 zajedno na iducim ce imati insallah duplo
Peđa oprosti! Peđa naš dobri i pošteni, ovaj napaćeni narod ti se evo opet izvinjava, ipak si se ti nesebično žrtvovao za nas, a mi to pamtimo, zajedno protiv korupcije i crnolistaša!
Bravo osmorka pokazi svoje pravo lice.
Ne uvaljuj se dalje….dobro ste poceli, jasno je da sredstvo u Covicevim rukama za provodjenje odluka HNS-a… Na zalost to vam je omogucio krimogeni dio SDA-a…
Ja objašnjenja.hahahaha. Bgm sam mislio da je ovaj čovjek regularniji, a on ispade smrad najveći, čini mi se
Da ste moralni i principijelni , za šta se prodajete, momentalno bi napustili "koaliciju".., jer sve ono što ste godinama spočitavali SDA , sada vi radite (zajedno sa koalicionim partnerima)...Fujjj..!
Čović se danas fali da je ispunio sva obećanja svojoj pastvi data prije izbora - zahvaljujući kome? Pa zahvaljujući ovim ljigatorima koji ispunjavaju brle njegove želje nego što je i sanjao. Čović je još prije 15 dana govorio da će praviti Fed. vladu sa onima koji dobiju najviše glasova u Domu naroda FBiH. Ali već sada on, kad je vidio da mu osmorka nudi promjenu ustava, vraćanje člana predsjedništva, reformu Rtv servisa... on želi samo osmorku.
Isto kao i za gradonalelnika Mostara...
Pis.š po drugima za isto a kas ti to uradis onda je teskoo, mucno. Jadan si ti. Al neka ,tako i treba. Vi, osmorka ste ocigledno sastavili cjenovnik . Pa reci, koliko kosta BiH da ti ne bude mucno.
Kojović o glasanju za Čavaru: "I oni koji su ga stavili na crnu listu dali bi prioritet sporazumu sa HDZ-om". Po ko zna koji put dokazao da je covjek od rijeci. Rekao je ne sa nacionalistima i ne s ljudima s crne liste, ne s onim koji su docekali zlocinca u Busovaci i odrzao je rijec! osim HDZ-a, Cavare, Kristo, Kuke...
Dobro ima i Dodik, al necemo cjepidlaciti...
Ne laži ke..
Cavara je najbolji dokaz koliko je Amerika propala i koliko je postala nebitna u 2022. godini.
Ovi "mali", Strankce tioa DJL su "spavaci" i nanose zla BiH nemjerljivo
Pa BGM ovi iz osmorke jeste normalni
A mozda politicari iz osmorke kontaju da je Bosnjacki narod blesav i zaboravan pa ce sve na pocetku dati a do narednih izbora tupavi bosnjo ce zaboraviti sve i opet pusiti neku pricu koju mi serviraju.