Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojoviću formiraj vladu, imaš većinu u parlamentu, izabrali ste rukovodstvo Federalnog parlamenta što sad ne idete u formiranje vlade. Nesmijete zato što vam.je ta "vecina" na klimavim nogama.
500
500+400+250
a,zeljko posao u neum,na tribinu...
meni iskreno glupa jedna sitacija: BH blok bi mogao traziti ustupke za koaliciju sa SDA, u smislu izbornog zakona(skeniranje listica, video nadzor i sl..), zakona o porijeklu imovine, revizija privatizacije i drugih reformi, ali njihova briga jedino stranacki glasovi koji su izriciti ne u koaliciju (iz nekih njima znanih razloga sa SDA). Zar javni interes gradjana ne bi trebao biti ispred stranackog?
Javni interes je dovesti SDA u polozaj da se zapita nad sopstvenom unutarstranackom politikom i raskrsti sa svim pojedincima kojima je licni ili klanovski interes, pa i stranacki interes preci od interesa Bošnjaka, pa i ostalih gradjana BiH. Taj su proces obracunavanja unutar sebe poceli su pred ove izbore. Sada ih treba izbaciti iz vlasti gdje god je to moguce, samo da bi ovaj proces sto prije sprovele i onda s njima u buducnosti koalicija moze doci u obzir.
Puno je lakše kritikovati sa strane nego zasukati rukave sam. Ne valja vam odbijanje koalocoje sa SDA. Nisu oni isti kao SNSD ili HDZ. Kako će njihova koalicija biti dobra za BiH?
Imam osjećaj da se ovi lijevi boje vlasti. Jaki su samo na jeziku! Papci.
Stranka zvana"NEUTRALNI".Nešto vas nisam čuo da osuđujete četnička divljanja u Srebrenici.
KOJA JE FACA LJEPSA? BAKIR ILI AMIR ZUKIC CIK POGODI
kmeee kmeee
Kakava koalicija HDZ,SDA,SNSD U FBIH? SNSD ima delegate u parlamentarnoj skupstini BIH a ne FBIH. Znate li barem naslov napisati kako treba?
AsimovCuko VJERUJEM DA NECE BITI SDA--OVACA. JEBACE IM VALTER MATER.
bajramovic JEST JEST, UVALIO TI GOSPOJI. JA BOGAMI VIDIO. AKO HOCES MOGU TI BITI ZASTICENI SVJEDOK.
BH BLOK NA APARATIMA.
Ovo je onaj što su mu SDA, HDZ i SNSD isti.Zar može biti isti borac za ovu državu njeni neprijatelji?Narode,koji ste glasali za ovoga i njegovu stranku, nikad više.
ZA BOŠNJAKE JE SVE BOLJE OD SDA NA VLASTI