Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovde vidim da od realno dva kvalitetna lika treba izabrati jednog. To je recimo puno bolje nego u vecini stranaka gdje od 5 budala treba izabrati najveću.
kratak tekst al puno glupih pitanja. kako ce najaviti zenskog predsjednika kad imaju interno glasanje. sabina skupi 5 nominacija i bit ce medu kandidatima za izbor. a to sto Kojovic ako ne bude izabran nije mana nego vrlina stranke jer znaci da je zdrava iznutra i nema dozivotnih predsjednika.
jaka borba koje i marijana , žestoka borba u jakoj stranci mož mislit dva diva dva junaka hahahaha
Ako ništa drugo, ljepše je tebe Damire pogledati.
nasa stranka je probosnjacka stranka i to svi znaju. Dzabe foliraju neku multietnicnost. Nisu hrvati i srbi budale da za njih glasaju
Šta imate vi rohinje čitaj sda glasači komentarisati našu stranku držite se korida sad će vam borba bikova.
oko 30% glasaca za NS su nebosnjaci, sastav clanova je još veci od 30%. i onda neki papak kaze da nece glasati za NS dok ne budu glasali i druga dva naroda. a glasa za SDA za koji ne glasa niko osim Bošnjaka i time jača nacionalne stranke druga dva naroda. glasanjem za bošnjačke nacionalne stranke jacate dodika i covica i ubrzavate raspad drzave
Ista dva pakasa!
PEĐA SRBINE FGR MONGOLOIDI SU UZ TEBE!
Damir dobar, pametan, Kojović smetlje
vazno je da ce vucic sutra razgovarat sa rasturacima bih u mostaru a vi foteljajte svi skupa u rajvosa
Mislim da je dosta bolja opcija pobjeda Marjanovica, da je isti kompetentniji od Kojovica za obavljanje ove funkcije. Kojovic je osoba puna kompleksa i zlobe...dok je Marjanovic dosta relaksiraniji i bolji za vodjenje politickog dijaloga jer u politici nema mjesta za sujetu koja se primjeti posmatrajuci Kojoviceve dosadasnje postupke.
Damir Marjanović je pokazao neku principijelnost svojim postupcima. Dao je otkaz na funkciju ministra obrazovanja KS i otkaz na funkciju u DF-u, dok je većini političara to nepojmljivo i svrha postojanja da dođu na te funkcije. Mislim da je daleko popularniji od Peđe Kojovića među širim glasačkim tijelom. Da li će stranačka mašinerija odraditi posao za Peđu, a kasnije i za Nikšića (u slučaju SDP-a). To će biti pokazatelj jesu li stranke sazrele za preobrazbu ili za propast.
Što ih uhljebljeni lopovi sve više mrze, meni su sve draži
Nasiha Pozder i Sabina Čudić su odjeljenje za moral u NS-i. A na slici Čudićka pohotno gleda ovog bezveznjakivića, zamišlja ga vjerojatno u raznim pozama. Pokašala je to isto i sa kosijanerom napraviti, al izgleda da nije njegov tip.
Uopšte me ne dotiču žetve propale!
Ma samo Sabina, volim je