Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo kujeeeeeee eeeee! Konja po mjesecuuuuuuuuuuuuuuuu.
Ja kad sam bio mali sam up`o u bure sa rakijuuuu!!
@ fakat nauči razliku između izraza i značenja istih \"bošnjački\" i \"bosanski\" pa onda nešto napiši i kako si i sam rekao pritisni enter...pretraži malo po google-u neće ti škoditi , jer sam uvjeren da nemješaš ove pojmove iz nekoga hira nego iz NEZNANJA
Ma svi ste vi Turci : ) nema dalje ... ovi u rs misle da su srbi heheh ... Jadna vam majka ni historiju ne znate
KO je uzeo dusu srpsku-----K.s.vo
@ SRB-IN...... i ja sam za to da se Vidovdan slavi u BiH, jer je to dan kada je Islam dosao na Balkan i hvala bogu ostaom i dan danas, zar ne ?................uvijek sam se pitao zasto Srbi slave svoju najvecu tragediju, poraz tj. pobjedu Turske vojske, pobjedu Islama.
@....... opet mazlov udario na \"enter\".......znam da bi i ti volio da znas od cije si ti sperme postao.....ali si se ti najvjerovatnije izlegao.........
hebo vam JA pas mater
fakat bosanski forimi nisu prikladni za lijecenje velikosrpskih kompleksa. idite na srpske forume lijecite se i sirite mrznju prema onima bez cije sperme danas nebi ni postojali zapadno od drine.
@........... Pa otkada je ovo sada bosanski forum.............ja mislio da je svima dozvoljeno da se izjasne......pa i na ovom forumu.....kako to odjednom tjeras ljude da idu po tkz. srpskim, hrvatskim ili bosnjackim forumima......poslije toga idu skole, pa fabrike,pa bolnice, itd...itd....malo razmisli sta bulaznis ovdje prije nego pritisnes \"enter\"...............
Kakav 25. novembar? Da se slavi dan nezavisnosti nepostojece \"Republike BiH\"? Nikad, barem u Republici Srpskoj ! Vi u FBiH slavite taj dan a mi cemo slaviti 9. januar, dan Republike Srpske.
srebreni samo se ti tijesi i lazi. ali radi to po svojim forumima a nemoj ovdje lijeciti komplekse po bosanskim stranicama. znam da boli usporediti ratne ciljeve devedesetih i danasnje stanje na terenu (onakvu priliku kao sto ste je imali devedesetih ni nebeski narod ne dobija dva puta). izdali ste eropsko porijeklo kod nikipolja samo nekoliko godina poslije kosova kad su vas turci razbucali. (za neupucene: najznacajnija bitka u odbrani europe od turaka dogodila se 7-8 godina poslije kosova kod nikipolja ubugarskoj. na jednoj strani europske vojske a na drugoj osmanlije i srbadija, potamanise hriscansku vojsku do nogu). a bugari iako turski vazali kao srbi odbise da ucestvuju u borbi. ali srpska poslusnost i muski i zenski i danas se pripovjeda po turskoj.
Hahahaa...Tupane hajd se odluci hoces li pisati ekavicom ili ijekavicom!! Joj, kad neki seljo s Romanije dobije lapotop i bezicni net, odmah ispadne sprdnja od komentara!:)
Mi imamo praznike naše Srpske Republike,ne zanimaju nas praznici BiH.Ne znam šta vi komentarišete ovuda.Ti srebreni šta se javljaš
Balijo janjicari su srbi,mi smo sacuvali dux naciju u teskim vremenima imamo svoju nacionalnost, a vi srpske poturice izdali ste srpstvo. \"Ostajte ovde djeco ovog neba ni jedno vas sunce nece grejat kosto ovo greje, gorki su tamo zalogaji hljeba.... ne folirajte vise vratite se u svoju kozu, jer druge nemate.