Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ce se ovdje ljudi dalje svadjati o komunjarama, jugobalijama, ovim i onim nacionalistima. Ne zaboravite da su HDZ, SDA i SNSD izglasale poskupljenje goriva, putarina, nova zaduzenja itd. Dok vi kmecite, oni saradjuju i bogate se putem vaseg vjerovanja koje prakticirate u jednom mjesecu tokom godine ili prilikom praznika.
@xxJamesuDinxx Momci, fulili ste poentu u startu. Haj'mo 2 minute iskljucenja za vas. Razmislite sta ste uradili
Kad se pogleda na nacin da nacionalne stranke imaju bar pola miliona uhljeba koji moraju glasati za njih ove izbore je dobila opozicija;i ako bude pameti mogla bi se sda za pocetak jedan mandat izbaciti iz vlasti! Sve zavisi od tri covjeka : Niksic,Dodik i pogotovo Covic!
Pa glasači na izborima ''zahvaljuju'' svojim poslodavcima i sve tako ukrug. To su klijentilističke stranke na talasima nepotizma i korupcije.
Svi su bili protiv svih stranaka i ove stranke opet na vlasti, pa ovsj narod nije normalan cim ba glasa za ove iste neradnike.
To je jako bitno koja ce stranka imati vise zastupnika, pa bitno je da rade za ono sto su izabrani a ne da se jagme koji ce vise platu imati a ne raditi nista.
nije mi jasno kako ce narod i pravda uci u parlament a nisu presli cenzus
"Prema preliminarnim rezultatima izbora u BiH, SDA, SDP i SNSD imat će najviše zastupnika u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine" :SDA - 9, SDP -5 i SNSD - 5 "Pet zastupnika, bar prema sadašnjim podacima, u državnom parlamentu imat će i Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH". Vrlo zanimljiva opservacija gdje 5 ne znači uvijek 5. Hebenti Gebels novinarstvo.
HDZ daleko jači nego 2010. i 2014.
10.000 stranki po bej ha
Nemogu da vjerujem da je Hadzikadic dobio oko 50 000 glasova ta predsjednistvo.Ko je taj uopste,vrlo malo poznat Bih narodu.Mozda je i agent,spijun itd.Odmah bi da vodi Drzavu i on i Falatar.Regularno bi bilo da upoznamo te osobe kroz nacelnicke pozicije,da vidimo dali su soosobni od opstine nesto napraviti i na kraju karajeva ako su toliko sposobni da im omugucimo i damo Drzavu na povjerenje
Ja ne mogu vjerovati da je Džaferović dobio preko 200 000 glasova a narod ga dobro poznaje .
Po ovome državna vlast opet bez Dodika..SDS(4) + PDP (2) + SDA (1) i to je 7 od 14 poslanika iz RS..
@saruman zaboravljas na dom naroda gdje ce snsd imati 3 od 5 mogucih srba a svaki zakon mora kroz oba doma proci!
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Bravo narode, bravo SDA
Nove izbore hoćemo, jer su razne maliverzacije napravljene !!!
Moze li mi neko objasnti ko se malo bolje razumije, ovdje piše da ce nip, hdz 1990 i a-sda imati svoje zastupnike u parlamentu fbih, a po trenutnim rezultatima nisu prešli prag od 3%?
Evo da ti objasnim. Federacija ima 89 mjesta. Od toga se 64 bira kroz izborne jednice, svaka izborna jednica nosi odredjen broj manadata. Ostali mandati su kompenzacijski mandati, i njih je 25, i za njih se takmice sve stranke koje predje 3% na nivou Federacije. NIP je dakle dobio dva po jednom u izbornoj jednici 7 i 11. Ali jos uvijek nije gotovo brojanje za te izborne jednice, i ni jedan mandat im nije siguran.
@_Reds_ Hvala na odgovoru ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za koga su malinari glasali
Zna se,za "snogo noroda"