Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto tako manipulacije glasovima mrtvih i sa pasosima i licnim dokumentima druge drzave, te glasanje za osobe koje nisu nastanjene u tom izbornom podrucju predstavlja krajnje nedemokratski i kriminalni cin
@BosanskiGaziija Jesi ti dobar ba? Toliko nas ljudi pokrali, firme pod stecaj jer su mašine prodali za debelo i ti bi opet za njih? E moji Bošnjaci kad ćete pameti doći..
@BosanskiGaziija Šibe, četničko pseto!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nisam SDAovac, ali čude me jednostrani napadi na SDA. pa sta su trebali uraditi? pustiti fasiste koji su ih poubijali i protjerali da ih opet gaze!? Ovaj predsjednik izborne komisije je svijesno, bezobrazno i otvoreno dozvoljavao da glasaju katolici koji ne zive u BiH, koji su umrli, itd. Morao je Kaplan ovo uraditi, jer riječima se ništa u BiH nemoze postići.
Postoje nadlezne institucije CIK,POD LUPOM I SUD ako se radi o krivicnom djelu. Fizicki obracun se ne moze tolerisati.
Milorad je to dobro odradio. Poslao svoj narod na trening za izbore nekoliko dana prije izbora. Mile Selektor
Garant misliš na ovo: https://rs.sputniknews.com/regioni/20161002/1108330812/Mujo-licne-karte-Bijeljina.html
Ma mislim na to gdje je svo to vrijeme bio njegov jaran Suljo.
Citam, slusam i gledam vijesti i samo sto mogu reci je SRAMOTA.
Sta radite kreteni, pa ima li kraja ovom bezobrazluku!!!???Da ja narod pametan, kosto nije, svi bi vjesili na banderama umjesto oni izborni plakata!
Zahtjevamo sankcije za kandidate nasilnike. Ove godine izbori lice na cirkusijadu.
Ustavni sud da uradi nešto.
Protektorat međunarodne zajednice zvani Bosna i Hercegovina nikako ne funkcioniše.
Tvoj mozak zato radi, kad je već tako idi iza kuće i zakopaj se.
najvise je u drzavi uhljeba i lopova...tako da ce njihove stranke i pobjedit...zato sto su vecina...
XaxXax a sta rece danas onaj nesretni Vigemark ..''BiH je zrela demokratija'' ako se dobro secam clanka od jutros.Vreme je, vreme je Mile, nema vise sta da se ceka..raspisuj drugi pa da se polako razilazimo
Bio je i prvi pa je bio za njihovu guzicu i sami su ga ponistili time sto moraju mjenjati zakon o praznicima :D A ti narode hrani se nacionalizmom.
@text_razuma jeste menjaju zakon o praznicima..nece vise biti dan republike nego dan drzavnosti ili dan samostalnosti..jos nije odluceno koja od ove 2 opcije.Bake je terao zeca a isterao medveda..bravo Bake