Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su toliko ljigavi, toliko providni, pa oni su gori i od SDA, a u stvari oni su njihovi igrači...
@Marhero normala netreba je produbit jer je već produbljena do maksimuma i ako se ništa ne promjene može samo još gore da bude. Dali iko u Sarajevu ima da je iole intelegentan.
Christianu Schmidtu još jedino nisu pisali iz vrtića "Veseli cvjetići", svi ostali ključni faktori su se oglasili.
Ko vas ista pita
Maskirana gamad, mame vam nacističke retardirane!!!Jestel primili četvrtu dozu otrova korisni Schwabovi idioti !?
Pa kad se vi godinama nemozete nista dogovoriti
Sta ova "koalicija drzava" dodje uopste? sekcija za osnovnu skolu?
Ne valja vam professor iz Amrerike a valjaju ovi sto kupuju diplome ili polazu 10 ispita za 1 dan. Pa zato i jeste najsiromasnija zemlja u evropi i bicete jos nardenih 30 godina dok ne skontate neke osnovne stvari. Ko vas j.....
Poslije dopisa od g. Bećirovića, ovo je jedan od najjačih izražaja političkog stava. I jedno i drugo za naštampati na toalet papir.
ovi baš sve promašili, Dejton je mjenjan, sve je mjenjano, dalje ko odlučuje šta je VNI dali je Šmid član ustavnog suda pa može reć koje pitanje je VNI, nema šta ja sam od ovakvih ljudi očekivo da razmišljaju i koriste glavu a ovi ispadoše gluplji od očekivanog.
Za HDZ botove pitanje. Sta kaze biskup Komarica na te mantre sto kroz svaki clanak provlacite. Ili je uvazeni Biskup novi sejdo kod vas. Za SDA botove poruka. Nece zuti sjesti u fotelju kao ni jaran mu legitimni i tacka!
Ja koalicije i k..ca
Sda otpad koji se medu lopovima nisu mogli da dodu na red pa napravili svoju stranku kad osvoje da budu prvi u redu da kradu
Ovi derperi helem nejse vode ivent dobri su volim njihovu muziku i njihove glupe šale
Niko ne analizira Schmidtov prijedlog, važno ga je već u naslovu ocrniti ("odgovara proruskim igračima", "podržava aparthejd/rasizam/fašizam", "ispunjava želje HDZ-a"...). Sve da bi edimi fejzići mogli nastaviti seoske prevare, budale misle da to odgovara Bošnjacima.
SDA privjesci i pudlice.
Podrzavam sve sto je ova koalicija rekla. Mala dopuna. Svi trebaju birati predsjednika iz RS i FBiH jer te osobe predstavljaju sve iz BiH a ne entitete