Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za dodika,dodik zar nesvatas ti da vase drzave u drzavi nema niti moze doc, ako je tako imam pitanje za tebe ne odgojeni ne vaspitani majmune niko i nista zasto bosnjaci u sandzaku nemaju svoju drzavu u drzavi?ako znamo broj stanovnistva bosnjaka u srbiji i crnoj gori odlicno znas kolika teritorija treba bit sandzaka od pestera do gusinja,ulcinja bara niksica mojkovca pljevalja berana biejelog polja rozaja pa sve do pazara i pestera,odluci se stas bosnu bosni ili sandzak u srbiji k crnoj gori ,hajvanu jedan.!
Pozdrav King Tvrtko znas da genocidasi pokusavaju napravit od naseg kralja Tvrka srbina,jadnici posto nemaju nikakav korijen na citavom Balkanu kradu tudje gdje mogu jadni krvolocni lopovi ukrajinski kamenjari! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Pozdrav King Tvrtko znas da genocidasi pokusavaju napravit od naseg kralja Tvrka srbina,jadnici posto nemaju nikakav korijen na citavom Balkanu kradu tudje gdje mogu jadni krvolocni lopovi ukrajinski kamenjari! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Bob Marley - Bad boys http://www.youtube.com/watch?v=ZV2ju156fmA BAD BOYS BAD BOYS WHAT YOU GONNA DO WHEN THEY COME FOR YOU??????? YEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHH
@ @Pipo Slušaj MEĐEDE! Ako imaš nešto pametno, pa mogo si to i napisati, a ne kritikovat čovjeka koji daje svoj komentar, a osporavat mu pravo na sopstveno mišljenje. Pipo barem ima svoje JA i NJEGOVO mišljenje, a vi četnici-fašisti nemate ni sopstvene pameti, pa je tražite od glupana iz Smrdije-Srbije, koji su 1000x gluplji od vas samih četnika fašista. Koliko je Srbijica glupa, pokazuje da je izgubila SVE što god je do sada tvrdila da je \"srpsko\", počev od Virovitice, Knina, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Republike Kosovo... šta li je slijedeće? Republika Vojvodina i Republika Sandžak ;) Pipo, lijep pozdrav iz Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine!
Pipo, Piparo, hoces li se umoriti od piskaranja? Pa svaki ti je komentar isti i u brdu gluposti se uvijek izdvaja kao najgluplji. Dokle, pobogu? Urazumi se, covjece! Zar ne vidis, jadan nebio, da nista ne znas i nista ne govoris, samo nam oduzimas svima vrijeme i brinemo se zbog tebe. Evo ja, genocidni genocidas iz genocidne genocidije, sam zabrinut za tebe. Pa nisi valjda sasim izbudalio......
Fasista krvavi lojavi krmak i lopov!Ukinut ce se genocidna tvorevina ZAPAMTI drzis se genocidne tvorevine lopove da pljackas drzavu nasu i u isto vrijeme unistavas zemlju nasih pradjedova! BiH4EVER!
Iz dana u dan sve gore, tj. čeka se samo okidač da sve ode u pizdu materinu.Ko će biti taj okidač pokazat će nevrijeme koje je pred nama.Činjenica da ovako dalje ne ide.Svako gura vodu na svoj mlin a mržnja i podjeljenost je sve veća.
guzi sam mu rodicu dere se ko stoka reko ovo ti je zbog onog tvog jebacu vam sve zensko prljava familijo
CITIRAM SMRDECA: \"U Berlinu je zid djelio jedan isti narod. Zato je pao. Kod nas nema potrebe za zidom. Čak nam ne trebaju ni granice kad se BiH podjeli. Ni Evropa nema granice. Ali RS će i de jure postati samostalna i tu nema priče. Već sad smo samostalni samo nam treba zvanični papir. Mješanci će se morati opredjeliti kojoj naciji pripadaju ako to već do sad nisu shvatili.\" DRAGI POSJETIOCI OVE VIJESTI, OVO JE NAPISAO NICK \"RS\", A GORE NAVEDENI TEXT JE IZRAZ NAJCRNJEG FAŠIZMA, POSEBNO REČENICA: ..... \"Mješanci će se morati opredjeliti kojoj naciji pripadaju ako to već do sad nisu shvatili.\" PRAVI HITLEROV DUPELIZAC, KAO I SVI ČETNICI-FAŠISTI! ;-) A ZA PODJELJENE NARODE I BERLINSKE ZIDOVE... JA MISLIM DA U SVIJETU POSTOJI \"X\" PRIMJERA GDJE ISTI NARODI NISU ISTE NACIJE, A DA JE INTERES (LOVA) GLAVNA VODILJA NASTANKU DRŽAVE. NAVEST ĆU SAMO NEKE: 1- ŠVICARSKA, 2- LUXEMBURG, 3- LIHTENŠTAJN, 5- AUSTRALIJA I NARAVNO - 6- JUŽNA I SJEVERNA KOREJA ITD ;-)
PROGLAŠAVAM KRAJ DEJTONA!!! BUHAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!! :-D ;-) :-9 HEEEEEEEJ, GLUPAVI STVORE, SWINJO USMRĐENA, JADO JADAVI I JADNI!!! PA SAMO NEKA NAM OVA LICEMJERNA \"MEĐUNARODNA ZAJEDNICA\" DADNE ZNAK, PA ĆEŠ VIDJET TRAKTORIJADU BANJA LUKA - BEOGRAD.... .... HM, TO TI U STVARI I ŽELIŠ GLUPSONERIMA KOJI TE SLIJEDE, DA IH PROTJERAŠ IZ BIH. I TI ĆEŠ S NJIMA, SAMO ŠTO SI TI POKRO MILIONE, I IMAŠ KUĆU NA DEDINJU ZA BIJEG, A TVOJI SLJEDBENICI NEMAJU NI KUJE NI KUĆIŠTA ;-)
ovo je samo njegova nemoc laprda zna da se kraj republici srpskoj blizi prdnuo je u fenjer ovaj kafanski olosh
@StLouis da nije Tita ti bi se kao i tvoj babo nekad izjasnjavao kao Srbin ili Hrvat. Bogu hvala pa je Jugoslavija izvukla Bosnu iz mrtvih nakon 500 godina.
@sas O cemu ti covjece? Nisu Amerikanci poceli rat na ovom prostoru. Najveci krivac je naravno ratni zlocinac Milosevic, a nakon njega smrdljivi diktator Tito. Tito: -zabranio Bosnjacki identitet, Bosanski jezik, -Madjarsku pokrajinu Vojvodinu pripojio Srbiiji -Italijansku Istru pripojio Hrvatskoj Sta je on pozitivno uradio za Bosnu? I zasto ga mi jos uvijek cijenimo vise od Srba i Hrvata? Komunisti su i danas najveci neprijatelji Bosne i Hercegovine. Da nije bilo komunista, nebi nikad bilo rata. Bolje bi danas zivjeli da nas oni sugavi Partizani nikad nisu oslobodili.
neka chhhetttnik laje, sta bi bez njega i njegovog lajanja. ovako malo, malo dize tenzije, a samim tim unistava dayton, a samim tim nesto se mjenjati mora. naravno, jedino rjesenje je vojnim putem ocistiti bosnu od srpskih cettniiikkka. sve ostalo je gubljenje vremena i zamajavanje. zato neka chhhetttnik laje, jedino mu je to i preostalo. a niko dayton razvaliti nece, do njega. zapravo on ga je vec razvalio. za svaku destrukciju prema bih, treba odgovoriti destrukcijom genocidne, i to ne samo verbalno, nego odmah udariti na granici i ne priznavati granice. to ce najvise da boli.