Biografija
0
Ko je Valentin Inzko?
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce opet poceti prenemaganje od 4 godine
A posto ti znas sta je bubreg i majmun itd. mozes i ti turski, jezicni genije ... pogledaj odakle ti te rijeci u jeziku pa onda laprdaj tu sa svoja 4 vitamina c u glavi
ODLICNO.. ZNACI SA DODIKOM , CAVICEM I OSTALIMA MOZE SE RAZUMJETI POSTO JE STUDIRAO SRPSKO-HRVATSKI... MALO JE PROBLEM SA SILAJDZICEM, ALI AKO NAUCI STA JE TUFAHIJA, AVLIJA, ABUZENZE I JOS PAR RIJECI NA \"BOSANSKOM\" NE MORA KORISTITI PREVODIOCA SA SRPSKOG OLI HRVATSKOG NA BOSANSKI..
ovaj Valentin ce sigurno daleko bolje razumjeti situaciju tu na Balkanu od jednog engleza ili nekog koji je pitaj boga odkud. ali druga je stvar u tome sta on moze i sta on hoce uraditi. Ali sumnjam da ce on tu sta novog dovesti, osim sto ce mu zadatak biti da prisustvo OHR-a u BH privede kraju. I da BH barem na paru prikaze kao samostalnu zemlju...
inzko...simpa si mi skroz....samo ne znam da li ces se svidjeti dodi....sta li nam on misli o tebi...
Od danas nam je stalno Valentinovo:),a ne samo 14.02.Zivjeli.
Bas tako Dado,ovo je jedan od mnogobrojnih CIA agenata koji kose i vodu nose po Balkanu,tako da ocekujte samo zastitu njihovih interesa,a ne demokratije;koje ovde svakako nema,i ljudskih prava.A sto se tice jezika zovite ga kako hocete ali to je S-H jezik sa razlicitim naglascima,nego se okrenite svojim interesima i ineresima nasih najblizih(porodica,komsije itd...
Lose cujes, idi otorinolarigologu.
Kako cujem prvi mu je zadatak poslati degenerika ops dodika u tvorza,a onda rasformirati republiku smrdsku!
hajra nema od nas...dokle god budemo sjedili i cekali do dodje neko sa carobnim stapicem koji ce biti tako caroban da svima udovolji, samo cemo tonuti i dalje. Jedni hoce srbiju, drugi hoce hrvatsku, treci hoce BIH al da oni vladju i pametuju svima...haloooooo.....ljudi, pogledajte se, koliko doprinosite vi da se nesto bolje desi. Najlakse je sjediti i mahalat, i pljuvat po svakome.
Procitao je on mnogo toga...zato je u svakom zlu, (zlo je sto je protektorat)dobro da je poznavalac prilika. Poznavanje prilika moze biti od visestruke pomoci i strancima koji su ga postavili, a i domacim. Samo nek ne gusi demokratiju i pomogne na pozitivan nacin.
hajra od ovog nema...ko\' da gledam...
Moram te razocarati, sumnjam da cita ove redove...nego, nesto razmisljam, ako je vec studirao Srpsko-Hrvatski, valjda je procitao \"Jazavac pred sudom\". Jako, jako dobra prica. Poucna.
jednomrjceju: deb.il!
Isko jarane dobro ti nama dosao,znam da citas ove redove.